Ο απίστευτος κ. Βορίδης: “Έμπλεξε την υποψηφιότητα Νίκα με τους προδότες της Συνθήκης των Πρεσπών”

1334

Παρακολουθώντας την ομιλία του κ.Μάκη Βορίδη κατά την κοπή της πίτας της ΝΔ Μεσσηνίας δεν μπορείς να μην διαπιστώσεις για μια ακόμα φορά πως τα κορυφαία στελέχη της γαλάζιας παράταξης βρίσκονται ..σε “παροξυσμό”!

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης “έχει χάσει κάθε έλεγχο” σε αυτά που λέει και εννοεί μέσω συγκεκριμένων στελεχών , ακριβώς γιατί κάποιοι θέλουν να “επιβάλλουν τον απόλυτο έλεγχο” στους ψηφοφόρους αλλά κυρίως στον αρχηγό, τα λεγόμενα και οι προθέσεις του οποίου έχουν γίνει στην κυριολεξία “κουρελού”!!

Βορίδης και Άδωνις , δυο στελέχη που αναρριχήθηκαν σε υψηλά κλιμάκια της γαλάζιας παράταξης , με ευθύνη και των δυο τελευταίων προέδρων του κόμματος , οι “μουσαφίρηδες” της κεντροδεξιάς,οδηγώντας την στις παρυφές της ακροδεξιάς, τολμούν και υπερβαίνουν κομματικές εντολές, δίνουν χρίσματα , προειδοποιούν, απειλούν και προκαλούν ασύστολα την κομματική βάση.

Ο κ. Μάκης Βορίδης μ’ έναν εξαιρετικά διχαστικό λόγο , την Παρασκευή το βράδυ, αφού είπε στο ακροατήριο πως θα πρέπει και στις 4 εκλογικές αναμετρήσεις αυτής της χρονιάς οι νεοδημοκράτες να στείλουν το μήνυμα “Ποτέ πια Αριστερά”, έμπλεξε τις περιφερειακές εκλογές με την Συνθήκη των Πρεσπών , για να οδηγήσει το ακροατήριο στο εξωφρενικό συμπέρασμα, πως “επειδή πληρώσαμε τις προδοσίες με τους κρίσιμους προδότες που ψήφισαν την κατάπτυστη συμφωνία, αυτούς που αυτομόλησαν και πούλησαν τα ιδανικά, έτσι θα πρέπει να το δούμε και Περιφερειακά..Όλοι όσοι εγκαταλείπουν την παράταξη στρέφονται εναντίον της , όλοι όσοι δεν σέβονται αυτούς που τους ψήφισαν πρέπει να τιμωρούνται.Και αυτό πρέπει να συμβεί και στην Πελοπόννησο.”

Απίστευτος συνειρμός, εξοργιστική λογική πολιτικού που έχει βεβαίως σώας τας φρένας .

Ποιος ομιλεί όμως για προδότες και για ανθρώπους που δεν σέβονται την εντολή του λαού; Ο κ. Βορίδης ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2012 υπερψήφισε το Μνημόνιο 2 αγνοώντας την γραμμή του κόμματός του, διαγράφηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΟΣ και εντάχθηκε στη Νέα Δημοκρατία, της οποίας έγινε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος!

Απίστευτη και τελευταίως αφηνιασμένη η υποκρισία ΄!!Έχω την αίσθηση πως αντιλήφθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αυτή την “κακοφωνία” ,ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση, γι αυτό και δεν έκανε χαιρετισμό!

Τι να πει άλλωστε; Η ψήφος στο Νίκα ισοδυναμεί με το “σκίσιμο” της Συνθήκης των Πρεσπών “; Γιατί εκεί έχουμε φτάσει.Να εμπλέκουμε την υποψηφιότητα Νίκα ακόμα και με την πολιτική του υπουργείου Εξωτερικών μπας και αποκτήσει “ρεύμα”!

Τζ. Σουκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.