Οι όροι συμμετοχής για το 16ο Φεστιβάλ Θεάτρου «ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2018»

999

Το Κορινθιακό Θέατρο «Βασίλης Ρώτας» σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων διοργανώνουν το 16ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2018. Το Φεστιβάλ θα έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και θα διεξαχθεί από 1-10 Αυγούστου 2018 στο Υπαίθριο Θέατρο Αρχαίας Κορίνθου. Θα λάβουν μέρος δέκα (10) θεατρικά σχήματα από την Ελλάδα και την Κύπρο. Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από ανθρώπους του θεάτρου και της τέχνης γενικότερα.

ΘΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΟΥΝ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ, Πρώτης, Δεύτερης και Τρίτης καλύτερης παράστασης, Σκηνοθεσίας, Μουσικής Σύνθεσης, Μουσικής Επιμέλειας, Σκηνικών, Κοστουμιών, Χορογραφίας, Κίνησης, Φωτισμού, Α΄ Ανδρικού και Α΄ Γυναικείου ρόλου, Β΄ Ανδρικού και Β΄ Γυναικείου ρόλου, Προγράμματος και Αφίσας της Παράστασης. Βραβείο θα δώσει και το ΚΟΙΝΟ που θα παρακολουθήσει ΟΛΕΣ τις παραστάσεις του Φεστιβάλ. Ο θίασος του Κορινθιακού Θεάτρου θα συμμετέχει εκτός συναγωνισμού.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Αίτηση συμμετοχής, Βιογραφικό θεατρικού σχήματος, Έγγραφη άδεια συγγραφέα ή άδεια μεταφραστή ή της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου φορέα, Πρόγραμμα, Αφίσα, Μικρή περίληψη υπόθεσης έργου, Διανομή και Συντελεστές, Φωτογραφίες και D.V.D. της θεατρικής παράστασης που θα παρουσιάσει ο θίασος. (παρακαλούμε πολύ οι φάκελοι να μην είναι ελλιπείς και να περιέχουν όλα τα παραπάνω στοιχεία καθώς και τηλέφωνα των υπευθύνων του κάθε θεατρικού σχήματος)

Οι συμμετοχές θα γίνουν δεκτές έως την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 στη διεύθυνση Πυλαρινού 36, 20100 Κόρινθος.

Οι οργανωτές θα εξασφαλίσουν τη διαμονή των μελών των θιάσων σε ξενοδοχείο, ανάλογα με την απόσταση της έδρας του κάθε θιάσου από την Κόρινθο και θα παραθέτουν ένα (1) δείπνο μετά την παράσταση στα μέλη του κάθε θιάσου σύμφωνα με τα στοιχεία του έντυπου προγράμματος της παράστασης.

Στο θέατρο θα υπάρχει βασικός φωτισμός και ήχος. Οι θίασοι της Κύπρου και της Κρήτης θα μεταφερθούν με έξοδα των οργανωτών στην Κόρινθο από το Αεροδρόμιο ή το Λιμάνι. Στους θιάσους που θα επιλεγούν θα αποσταλεί τοπογραφικό του χώρου και της σκηνής του υπαίθριου θεάτρου. Σε περίπτωση κακοκαιρίας οι παραστάσεις θα πραγματοποιούνται στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ «Θωμάς Θωμαΐδης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.