Οι «διευρυμένες αγκαλιές» το εκλογικό «όπλο» Πνευματικού!

818

Με περισσή σιγουριά χθες από το βήμα του Δημοτικού συμβουλίου ο Δήμαρχος Κορινθίων προδίκασε το αποτέλεσμα της κάλπης του 2019! «Μην βιαζόσαστε να πανηγυρίζετε, μην βιαζόσαστε να σκέφτεστε πως θ αλλάξει αυτή η δημοτική αρχή, είναι ισχυρή» είπε απευθυνόμενος στους υποψηφίους Δημάρχους της αιθούσης  κάνοντας λόγο για προεκλογικό πρόγραμμα υλοποιημένο στο 100%, για πρόταση προς τους Κορινθίους για τα επόμενα 4 έτη και για… οράματα εκλογής που δεν πρέπει να βλέπουν οι συνυποψήφιοι! Βέβαια, αναγνώρισε ότι η δημοτική ομάδα είναι πληγωμένη «όσοι απομείναμε δουλεύουμε» είπε, έδωσε ωστόσο στην δημοσιότητα το «όπλο» που διαθέτει για τη νέα επικράτηση του στο Δήμο Κορινθίων.  «Εμείς έχουμε την ικανότητα των διευρύνσεων, το έχουμε κάνει και στο παρελθόν θα το κάνουμε πάλι! Πλησιάζουμε την κοινωνία και γι αυτό θ αγκαλιάσουμε ακόμα περισσότερους απ όσους αγκαλιάσαμε στο παρελθόν. Έτσι θα έχουμε και πάλι την πλειοψηφία !» η δήλωση Πνευματικού που… σαφώς δεν ακουμπά μόνο πολίτες αλλά και πολιτικά κόμματα!

Δεδομένου ότι ο Δήμαρχος έχει δηλώσει «πολιτικά άστεγος» προς τα πού θα στρέψει το βλέμμα του; Ποιους σχηματισμούς θα εντάξει στην «διεύρυνση» του και θα κλείσει στην αγκαλιά του;

«Το  πολύ…τράβηγμα (διεύρυνση) φέρνει και ξεχείλωμα» θα μου πεις αναγνώστη μου αλλά για να το λέει ο Δήμαρχος, κάτι θα ξέρει! Άλλωστε το έχει εφαρμόσει στο παρελθόν και πέτυχε!

«Άλλαξαν οι εποχές και τα δεδομένα;» Ε, φαντάζομαι και αυτό το ξέρει!

ΥΓ: Αν κανείς βέβαια θυμηθεί τις αγκαλιές του Δημάρχου με τον Περιφερειάρχη, μάλλον “ξινές” έχουν βγει… 

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.