ΝΔ:”Λαβωμένος” ο Άδωνις στην Τρίπολη, “πιο μαζεμένος” ο Βορίδης στην Κορινθία

1581

Δεν θα μας έλθει πάλι ο Άδωνις ,στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Κορινθίας.Θα παρευρεθεί στην εκδήλωση του βουλευτή Κώστα Βλάση στην Τρίπολη την Κυριακή.Εδώ το μενού έχει Βορίδη. Έχει όμως και παρασκήνιο.

Ο Άδωνις κατέρχεται λαβωμένος στην Αρκαδική πρωτεύουσα, τούτη τη φορά μετά και το “μήνυμα” που του έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης, αν και καθυστερημένο, όταν έβαλε την Μ. Σπυράκη να καταδικάσει την συμπεριφορά και να κόψει απο τα ψηφοδέλτια τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.
Είναι γνωστό πως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ πίεζε προς πάσα κατεύθυνση για να είναι υποψήφιος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και με την απόφασή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επί της ουσίας τού έστειλε ένα μήνυμα ποιος… είναι το αφεντικό στη ΝΔ.

Σημειωτέον άλλωστε ότι από τα κεντρικά της ΝΔ, στο Μοσχάτο, δεν έχει περάσει απαρατήρητη η προσπάθεια του Άδωνι Γεωργιάδη να «φυτέψει» δικούς του υποψηφίους στα ψηφοδέλτια όλης της χώρας –και αυτό ουδόλως αρέσει στο επιτελείο του προέδρου της ΝΔ… Θυμίζουμε πως και εδώ στην Κορινθία ο αντιπρόεδρος μονίμως φωτογραφίζεται με συγκεκριμένα νέα στελέχη προωθώντας την αγκαλιά του και το χαμόγελο μαζί τους στο ψηφοδέλτιο της Κορινθίας, γεγονός που έχει εκνευρίσει αρκετά όσους είναι στην επετηρίδα .

Επομένως, ο Άδωνις πάει σε ένα φιλοΣαμαρικό και ασφαλές περιβάλλον, όπου βεβαίως ό,τι και να πει σίγουρα αυτήν την στιγμή δεν αποτελεί και δέσμευση για τον πρόεδρο.Είναι η συγκυρία που αυτή την στιγμή δεν τον θέλει. Για την Τρίπολη αυτά.

Απο την άλλη, και ο Μάκης Βορίδης ,σύμφωνα με πληροφορίες, θα έλθει πιο συνετός και ταπεινός απο ότι τον είδαμε και κυρίως τον ακούσαμε στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, όπου ξεπέρασε τον εαυτό του (η μάλλον τον ξαναβρήκε; ) μιλώντας για προδότες και αποστάτες όλους τους εμπλεκόμενους στα αυτοδιοικητικά και όχι “χρισματικά” ,γεγονός που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια στους κόλπους των νεοδημοκρατών στελεχών και ψηφοφόρων, που άρχισαν να αναλογίζονται ξαφνικά το παρελθόν του κ. Βορίδη και να αναρωτιούνται για το “ποιος μιλάει”.

Ο Βορίδης έχει λάβει το μήνυμα πως η Κορινθία είναι φλεγόμενη ζώνη. Και πως δεν θα γίνουν ανεκτοί οι συγκεκριμένοι χαρακτηρισμοί.

Πόσο μάλλον όταν συμβαίνει και το εξής: Η παράταξη Τατούλη να διατηρεί τον σκληρό και αγωνιστικό της πυρήνα, επιφανείς νεοδημοκράτες να τον στηρίζουν ανοικτά και ταυτοχρόνως το ψηφοδέλτιο Νίκα να παραμένει εξαιρετικά φτωχό απο πλευράς κομματικών στελεχών και η κομματική οργάνωση να έχει στελεχώσει το ψηφοδέλτιο για τον δήμο Κορινθίων του και επισήμως στηριζόμενου απο το κόμμα Πελοπίδα Καλλίρη , ελπίζοντας σε ένα πιο ασφαλές αποτέλεσμα απο εκείνο του Περιφερειακού ψηφοδελτίου.

Έχουμε την αίσθηση λοιπόν, και την πληροφόρηση πως ο Βορίδης δεν μπορεί να διατηρήσει αυτές τις ισορροπίες τρόμου, όσο και αν πιέσει ο Παναγιώτης Νίκας να γίνουν απόλυτα κατανοητά στους Νεοδημοκράτες τα περί προδοσίας και θα προτιμήσει την “κομματική πεπατημένη”.

Στην προκειμένη περίπτωση η Κορινθία, θέλει ειδικούς χειρισμούς …

Τζ. Σουκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.