Λουτράκι: Περιμένουν από το υπουργείο να εγκρίνει τα φράγματα

398

Τον περσινό εφιάλτη των μεδουσών στις παραλίες του θέλει να αποφύγει ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων εν όψει της νέας σεζόν που ξεκινά σε λίγες εβδομάδες. Όπως είναι γνωστό, από το Πάσχα και μετά το Λουτράκι και άλλες περιοχές του Δήμου γεμίζουν επισκέπτες και παραθεριστές, αρχικά για Σαββατοκύριακο και μετά για συνεχόμενα διαστήματα.
Από το Λιμενικό Ταμείο και τον Δήμο έχουν φύγει όλα τα σχετικά αιτήματα και έγγραφα προς την Περιφέρεια, η οποία με τη σειρά της και με δικό της αίτημα προς το υπουργείο Οικονομίας και Ναυτιλίας, ζητά την έγκριση κονδυλίου 1 εκ. ευρώ για να τοποθετηθούν ειδικά πλωτά φράγματα για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Κάτι που πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν, γιατί μετά την έγκριση αναμένεται και η δημοπράτηση του έργου και ως γνωστόν, αυτά καθυστερούν. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να πάμε μέχρι τον Ιούνιο για να δούμε έργο και αποτέλεσμα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.