Κορινθία: Γήπεδα με γιατρό και παίχτες ασφαλισμένοι

474

– Έρχεται στο επόμενο ΔΣ της ΕΠΣ η πρόταση Μπίτζιου / Μεγάλο ενδιαφέρον από χορηγούς

Την τελική μορφή υλοποίησης θα λάβει η πρόταση του Δημήτρη Μπίτζιου Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Κορινθίας και Προέδρου της Επιτροπής Ασφάλειας και Βίας των γηπέδων της ΕΠΣ , στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης το οποίο θα λάβει χώρα εντός του Σεπτεμβρίου.
Η πρόταση έχει δύο σκέλη υλοποίησης , το πρώτο αφορά στην ασφάλιση όλων των ποδοσφαιριστών και των τριών κατηγοριών, και το δεύτερο στην παρουσία γιατρού σε όλα τα γήπεδα του νομού. «Η πρόταση που κατέθεσα στο προηγούμενο συμβούλιο της ΕΠΣ Κορινθίας προχωρά»
δηλώνει ο Δ. Μπίτζιος και ενημερώνει πως έχει ήδη δημοσιοποιηθεί στην σελίδα της ΕΠΣ η πρόσκλησης ενδιαφέροντος. «Ήδη να σας πω έχουν κατατεθεί προσφορές από ενδιαφερόμενους , η πρόσκληση ενδιαφέροντος βρίσκεται στην σελίδα της ΕΠΣ ώστε να πραγματοποιήσουμε μια διαδικασία επιλογής αδιάβλητη.”

Το θετικό στην πρόταση του Δημήτρη Μπίτζιου δεν είναι μόνο το γεγονός ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι ασφαλισμένοι, αλλά και το ότι έχει εκδηλωθεί πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από επιχειρήσεις να καλύψουν ως χορηγοί το κόστος αυτής της ασφάλισης!
«Οι ποδοσφαιριστές όλης της Κορινθίας και στις 3 κατηγορίες θα είναι ασφαλισμένοι. Θα ξεκινήσουμε λίγο χαλαρά, αλλά τουλάχιστον θα υπάρχει ασφάλεια γιατί και οι εποχές είναι δύσκολες» σημειώνει ο κ.Μπίτζιος. «Μετά το συμβούλιο που θα γίνει το Σεπτέμβρη θα σας ενημερώσω για τη 2η κίνηση που θα γίνει σε αυτόν τον τομέα. Αναφορικά με το κόστος, δεν το ξέρουμε ακόμα, αλλά υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι χορηγοί για να το αναλάβουν. Λεπτομέρειες θα πούμε μετά το συμβούλιο.»

Στο κομμάτι της πρότασης που αφορά την παρουσία γιατρού ή και νοσηλευτή σε όλα τα γήπεδα της Κορινθίας ο Δημήτρης Μπίτζιος αναφέρει πως το κόστος θα είναι μηδαμινό, δεν θα ξεπεράσει τις 25 χιλιάδες ευρώ ετησίως και μπορεί να καλυφθεί από 4-5 υγιής επιχειρήσεις οι οποίες θα το καλύψουν και πάλι με την μορφή της χορηγίας.
«Πιστεύω πως το κόστος για την υλοποίηση της συγκεκριμένης πρότασης μπορεί να καλυφθεί από μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες θα μπουν ως χορηγοί. Έχω προτείνει να μπει γιατρός ακόμα και στα παιδικά. Ας είναι και νοσηλευτής, να ξέρει τις πρώτες βοήθειες. Υπολογίζω το κόστος για κάθε αγώνα στα 20 ευρώ, ετησίως μιλάμε δηλαδή για ένα ποσό της τάξεως των 20-25 χιλιάδων ευρώ. Μπορούν ν αναλάβουν το κόστος αυτό 5 μεγάλες επιχειρήσεις του νομού. Ας επικοινωνήσουν με την ΕΠΣ. Έτσι όλη η Κορινθία να μπορεί να έχει το γιατρό στο γήπεδο της» κατέληξε ο Δ.Μπίτζιος.

Όλα τα παραπάνω βέβαια θα οριστικοποιηθούν στο Διοικητικό της ΕΠΣ που επίκειται. Περισσότερες λεπτομέρειες τότε…

Χριστίνα Τσιορωτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.