Κιάτο: Πολιτισμός βρωμιάς και ασυδοσίας!

1713

Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο σχολιάζει στην προσωπική του σελίδα στο fb, ένα ζήτημα που πολλάκις θίγεται από δημότες και πολλάκις οι αρχές δεσμεύονται πως θα τηρήσουν τον κανονισμό καθαριότητας που…λύνει το όλον οριστικά, το ζήτημα της αφισορύπανσης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σικυωνίων Δημήτρης Παπαγεωργίου.

Τι σημειώνει ο κ.Παπαγεωργίου; Το αυτονόητο! Οτι δηλαδή υπάρχει κανονισμός που ορίζει τα πως και τα γιατί των αφισοκολλήσεων – αναρτήσεων, κανονισμός που και στην περιοχή της Σικυώνας έχει καταλήξει στον κάλαθο των απορριμμάτων, εκεί που ΔΕΝ καταλήγουν οι πάσης φύσεως αφίσες και τα πανό, τι κι αν οι εκδηλώσεις που διαφημίζουν έχουν περαιωθεί! “Αυτονόητη προϋπόθεση για να δοθεί άδεια να κάνει ιδιώτης κάποια εκδήλωση σε δημόσιο χώρο-πόσο μάλλον πολιτισμού κιόλας- είναι ο ίδιος να καθαρίσει το χώρο της εκδήλωσης και ο ιδιος να απαλλάξει την πόλη απο την αφισορύπανση που προκάλεσε στα πλαίσια της διαφήμισης.Έτσι θα παραδειγματιστούν και οι ιδιώτες προκειμένου να πάψει αυτό το πρόβλημα των αφισών παντού.
Η φωτογραφία χθεσινή. Μέτρησα τουλάχιστον 30 κεντρικά σημεια για μια εκδήλωση που έγινε 20 μέρες πριν” θα σημειώσει χαρακτηριστικά συνοδεύοντας την ανάρτηση του με φωτογραφικό υλικό!

Εκείνο βέβαια που προκαλεί εντύπωση από την ανάρτηση , αφού στην αφισορύπανση μάλλον συνηθίσαμε, είναι το συμπέρασμα περί “πολιτισμού βρωμιάς και ασυδοσίας” αλλά και η προειδοποίηση “Θα αλλάξει ή με το ήρεμο ή με το πολύ άγριο.Πάντως θ’αλλάξει!!!!!!”

Μάλλον τα πράγματα στην Σικυώνα…αγρίεψαν!

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.