Και 3ο δελτίο τύπου για τον Τσιρώνη χωρίς…τίποτα!

776

Μια ακόμα ανακοίνωση έρχεται για τη επίσκεψη του Υπουργού Τσιρώνη στο δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και στο δήμο Βέλου – Βόχας. Το δελτίο υπογράφει σήμερα η “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ” της Δήμητρας Λυμπεροπούλου η οποία κάλεσε και τον Υπουργό για την συγκεκριμένη επίσκεψη!

Τι μας λέει το δελτίο; ότι και τα προηγούμενα μόνο που… περιέχει και μια δήλωση του ιδίου του Υπουργού! 

και ενώ περιμένεις επι συγκεκριμένου να είναι οι αναφορές αφού οι συναντήσεις ήταν συγκεκριμένες και για συγκεκριμένα θέματα, διαβάζεις μια γενική αναφορά περί δυνατοτήτων που έχει ο νομός και οι περιοχές και βούλησης κυβερνητικής να πράξει διαφορετικά απ ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις!  «ο Νομός Κορινθίας έχει όλες τις προϋποθέσεις αλλά και προοπτικές ώστε να εξελιχθεί αναπτυξιακά τόσο στον τομέα της γεωργίας και αλιείας όσο και στον τομέα του τουρισμού, αλλά οφείλουμε να του δώσουμε τις ευκαιρίες που του αξίζουν και που δεν δόθηκαν σε ικανοποιητικό βαθμό τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς από την πλευρά μας ως πολιτική ηγεσία αλλά και οι αυτοδιοικητικοί μας θα βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση, όπως το έχουμε πράξει μέχρι σήμερα και φυσικά το Υπουργείο αλλά και το γραφείο μου είναι ανοιχτό σε οποιαδήποτε πρόταση που θα συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής».

Μάλιστα…

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.