Η πολιτική της πανηγύρεως και…η ανάκαμψη του υποψηφίου!

700

Ανασκουμπώθηκε ο υποψήφιος αναγνώστη μου! «Βρε λες στα πανηγύρια να γίνεται πολιτική;» σκέφτηκε και γύρω τριγύρω κοίταξε για να διαπιστώσει πως ναι… σε άλλα τραπέζια κόσμος και λαός και στο δικό του…φτώχεια!

«όχι» αναφώνησε και σάλπισμα ηχηρό ακούστηκε στα στενά της Βόχας της πολυδιαφημισμένης! «Της Αγια Μαρίνας στο Βέλο θα κάνουμε αίσθηση» είπαν υποψήφιος αι υποστηρικτές , δίνοντας έναν «όρκο» ιδιότυπο σαν άλλοι Ιππότες της στρογγυλής τραπέζης και του βασιλιά, μόνο που… η τράπεζα εδώ δεν ήτο στρογγυλή αλλά μακρόστενη τα μάλα!

Ενεφανίσθη λοιπόν ο υποψήφιος με επιτελείο υποψηφίων και «σημαντικών κοινωνικών προσωπικοτήτων» έτσι διάβασα! Και να οι φωτογραφίες από το τραπέζι το μακρύ, να και τα χαμόγελα! Διότι, πώς να το κάνεις! Έχεις μπούγιο; Χαμογελάς! Φωτογραφίζεσαι! Λες ένα «σας την έφερα εσάς των υπολοίπων που στα προηγούμενα πανηγύρια τραπέζια μακριά είχατε στήσει!»

Βέβαια , φωτογραφίες από τους άλλους και το… μάκρος των τραπεζιών δεν είδα, για να λέω και την αλήθεια! Να χε ο Αννίβας περισσότερα μέτρα; Αναρωτιέμαι, είναι και ο εν ενεργεία βλέπεις!

Πάντως υποψήφιοι, τα μέτρα  των τραπεζιών μεταφράζονται και σε μέτρα… αποδείξεων, λογαριασμών να έχετε υπόψιν σας! Και τα πανηγύρια που έρχονται, οι εκδηλώσεις, τα event είναι πολλά!

Χαρτί και μολύβι, έσοδα – έξοδα, κέρδη και απώλειες και πάμε! 10 μήνες έμειναν!

Να μείνει και κάτι στο τέλος! Όχι μόνο παραπανίσια κιλά από τα πολλά τραπέζια και φαγοπότια!

Χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.