«Ημέρες Καριέρας» στο Λεωνίδιο

424

\r\n

Η Αναπτυξιακή Πάρνωνα, Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α., Συντονιστής Εταίρος της Α.Σ. με την επωνυμία «ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ», στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης με τίτλο «ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ«, Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013, συγχρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο,

\r\n

\r\n

Σας προσκαλούν,

\r\n

\r\n

στην εκδήλωση OPEN DAY «ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ», που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00 – 18.00, στη Βιβλιοθήκη του Δημαρχείου στο Λεωνίδιο, με σκοπό την ενημέρωση για τα έργα του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», τη Συμβουλευτική, την Υποστήριξη και τη Δικτύωση ωφελούμενων και εργοδοτών, που είτε αναζητούν εργασία ως ετεροαπασχολούμενοι, είτε διερευνούν τις δυνατότητες ανάληψης επιχειρηματικής δράσης.

\r\n

\r\n

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης ΕΔΩ.

\r\n

\r\n

\r\n

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 27570-22807, fax: 27570-23230, Αναπτυξιακή Σύμπραξη: «ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ», Λεωνίδιο Αρκαδίας 22300, e-mail:  info@parnonas.gr και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: www.parnonas.grwww.topeko-parnonas.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.