Επιτακτική ανάγκη η συγκοινωνιακή σύνδεση του προαστιακού με την Κόρινθο

562

H πρωτοβουλία Πολιτών για την συγκοινωνιακή σύνδεση του προαστιακού με την Κόρινθο διοργανώνει συγκέντρωση το Σάββατο 19 Μαίου στις 11 το πρωί στην πλατεία Περιβολάκια με ένα και μοναδικό θέμα την σύνδεση της πόλης μας με το προαστιακό σιδηρόδρομο.

Και βεβαίως το ζητούμενο της εκδήλωσης είναι απολύτως σωστό. Όλοι έχουμε βιώσει το παράλογο.Ο σταθμός να μην συνδέεται συγκοινωνιακά με την πρωτεύουσα Κόρινθο και οι πολίτες να είναι αναγκασμένοι να φτάσουν εκεί με ταξί ή με Ι.Χ.

Καλούνται όλοι οι  ενεργοί πολίτες να περπατήσουν μαζί τους διοργανωτές , την διαδρομή προς τον σταθμό, επιθυμώντας να δείξουν  σε όλους τους υπευθύνους (δημοτική αρχή, ΚΤΕΛ, και όποιον άλλο) ‘ότι η διαδρομή είναι εντελώς ακατάλληλη για να την διασχίζουν καθημερινά με τα πόδια τόσο οι Κορίνθιοι όσο και οι επισκέπτες της πόλης.

Η απουσία συγκοινωνιακής  σύνδεσης της Κορίνθου με τον προαστιακό σιδηρόδρομο αποτελεί μια απαράδεκτη εικόνα για μια πόλη που επιθυμεί να ονομάζεται πολιτισμένη.

Εδώ και χρόνια καθημερινά βιώνουμε την απαράδεκτη κατάσταση -για πολιτισμένη χώρα και πόλη- της απουσίας συγκοινωνιακής σύνδεσης της πόλης μας με τον προαστιακό σιδηρόδρομο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.