“Εξ απαλών ονύχων”η κριτική στο Μητσοτάκη

995

Aπαντώντας σε ερώτηση για το πώς ερμηνεύει την παρουσία του προέδρου της ΝΔ στην Τρόπολη ο κ. Τατούλης χαρακτήρισε περίεργο και παράξενο γεγονός της συναισθηματικής φόρτισης του κ. Μητσοτάκη στην επιλογή του κ. Νίκα, μιας υποψηφιότητας χωρίς κανένα πολιτικό χαρακτηριστικό , τονίζοντας πως ακόμα και στην ομιλία του ο πρόεδρος υπογράμμισε μόνο πως είναι ένας “καλός άνθρωπος”.Χαρακτήρισε την επιλογή “λάθος πολιτικό”,διότι δεν μπορεί το κόμμα να αγνοεί την κοινωνία. Ο Περιφερειάρχης διαπίστωσε το μένος της ηγεσίας κατά της Περιφέρειας Πελοποννήσου ,όταν ήταν “η μόνη Περιφέρεια το 2015 που κρατήθηκε όρθια αρνήθηκε το δημοψήφισμα που είχε προτείνει η τότε κυβέρνηση ,όταν οι άλλες  κιότεψαν”.

Πολλές φορές ο Περιφερειάρχης προκλήθηκε απο τους δημοσιογράφους να σχολιάσει τις κινήσεις της ΝΔ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ακόμα και στο θέμα των συμβούλων του που “εκβιάζονται” , αλλά ο κ. Τατούλης δεν θέλησε να απαντήσει επιχειρώντας να “προστατέψει ” το κόμμα .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.