Δ. Πρωτοπαπάς: ‘Άστο για τον επόμενο Δήμαρχε!

1081

Οι πρώτες αντιδράσεις στο plan b του Δημάρχου Κορινθίων για την δημοτική αγορά έτσι όπως δημοσιοποιήθηκε χθες ( Plan b -Πνευματικός    ) καταγράφονται ήδη! Ο κ. Δημήτρης Πρωτοπαππάς, ο πολιτικός μηχανικός που πολλάκις έχει παρέμβει για το συγκεκριμένο ζήτημα με ανάρτηση του στο Facebook μιλά για έναν θησαυρό που κατέστη «άνθρακας» και για έναν Δήμαρχο που θα πρέπει να αφήσει το ζήτημα στον επόμενο!

Γράφει συγκεκριμένα:

Άνθρακες ο θησαυρός για την Δημοτική αγορά της Κορίνθου! Η πολυπόθητη ανάπτυξη δεν θα έλθει τελικά αφού η νέα πρόταση αφορά την στέγαση των υπηρεσιών του Δήμου μας. Αυτά ας τα δουν μερικοί που κλείνουν μάτια και αυτιά στην πόλη μας! Πρέπει να ομολογήσω ότι η Δημοτική αρχή <δεν το έχει >με την Δημοτική Αγορά διότι ποτέ δεν είδε σοβαρά και συντεταγμένα τις όποιες προτάσεις έγιναν από πολλούς και από τον γράφοντα.
Δυστυχώς δεν περιμένουμε κάτι καλύτερο και θα πρότεινα στην παρούσα φάση η δημοτική αρχή να αφήσει το θέμα για τον επόμενο Δήμαρχο, δεδομένου ότι τώρα πιέζεται πια από τον χρόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.