Β.Πανταζής σε Πνευματικό: Έγινες Δήμαρχος αν και δεν έκανες ούτε για πάρεδρος!

564

Άμεση υπήρξε η αντίδραση του κ.Βασίλη Πανταζή στις δηλώσεις του Δημάρχου Κορινθίων σε ερώτημα που έθεσε ο Moriasnews περί του ζητήματος της δημοπρασίας των δημοτικών σφαγείων η οποία δεν πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαρτίου. Ο Morias παρακολουθώντας το ζήτημα σε χθεσινή του ανάρτηση αναρωτήθηκε για τους λόγους της απουσίας απαρτίας στην επιτροπή δημοπρασίας η οποία αποτελείτο από το Δήμαρχο , τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και τον Χαράλαμπο Καμπούρη, ανακοινώνοντας παράλληλα τη νέα ημερομηνία δημοπρασίας (19 Μαρτίου).

Στην… αναμονή τα Δημοτικά σφαγεία!

Της αναρτήσεως αυτής ακολούθησε ραδιοφωνική δήλωση του κ.Πανταζή για το ζήτημα ( Ακούστε την δήλωση εδώ)στην οποίαν και ο Δήμαρχος απήντησε σήμερα εξηγώντας τους λόγους της απουσίας του και εξαπολύοντας βολές προς τον κ.Πανταζή!

Στα δικαστήρια ο Δήμος Κορίνθου στις 14:00 το μεσημέρι – Ποιός προσέφυγε και γιατί

Με δήλωση που απέστειλε στον moriasnews.gr στις 15:00 το μεσημέρι ο κ.Πανταζής «σηκώνει το γάντι» τον βολών που δέχτηκε μιλώντας για το ζήτημα της μη διενέργειας της διαδικασίας και καταλήγοντας με το σχόλιο επί της δήλωσης Πνευματικού «Γι αυτό δεν κάνει για Δήμαρχος», «Είμαι πολύ αισιόδοξος για το ότι θα γίνω Δήμαρχος και τον έχω μάλιστα ζωντανό παράδειγμα, αφού αυτός το κατάφερε να γίνει αν και δεν κάνει ούτε για πάρεδρος»!

Ολόκληρη η δήλωση του κ.Πανταζή
Πραγματικά αιφνιδιάστηκα από τη δήλωση του δημάρχου ο οποίος αναφέρθηκε σε αντίστοιχη δική μου, σχετικά με την ματαίωση του διαγωνισμού για τα σφαγεία. Αιφνιδιάστηκα γιατί δεν περίμενα να ξεπεράσει και τα όρια του γελοίου. Προσωπικά καταδίκασα την ακύρωση του διαγωνισμού λόγω «μη απαρτίας της επιτροπής». Μιας επιτροπής που αποτελείται από αιρετούς και έχει και αναπληρωματικούς επίσης αιρετούς, δεν κατάφερε να συνεδριάσει ώστε να υποβληθούν οι προσφορές ενδιαφερομένων επενδυτών οι οποίοι προσήλθαν κανονικά. Τα υπονοούμενα αυτής της ενέργειας δεν τα υιοθέτησα αλλά ούτε και τα απέρριψα. Θα τα δούμε τα γεγονότα άλλωστε μπροστά μας και θα βγάλουμε τότε συμπεράσματα. Τώρα για την παιδιάστικη δικαιολογία του, ότι ο δήμαρχος ήταν αλλού εκείνη τη στιγμή, θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά σοβαρό ώστε να μην τη σχολιάσω. Επίσης στον «ευφυέστατο» συλλογισμό του ότι «γιαυτό ο Βασίλης Πανταζής δεν κάνει για δήμαρχος», του απαντώ ότι είμαι πολύ αισιόδοξος για το ότι θα γίνω δήμαρχος και τον έχω μάλιστα ζωντανό παράδειγμα, αφού αυτός το κατάφερε να γίνει αν και δεν κάνει ούτε για πάρεδρος.

Χριστίνα Τσιορωτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.