Αγώνας Παραμονής και Απονομή Πρωταθλήματος…

725

Κρίσιμο αγώνα στην έδρα του, στο ΔΑΚ Κορίνθου, δίνει την προσεχή Κυριακή 11 Μαρτίου ο ΚΑΟΚ κόντρα στο Ηράκλειο, 10 αγωνιστικές πριν από την λήξη του πρωταθλήματος της Β Εθνικής Κατηγορίας και την επίτευξή του στόχου του που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Κατηγορία. Να υπενθυμίσουμε πως η ομάδα είχε σημειώσει στις 12 Νοεμβρίου σπουδαία νίκη επί του Ηρακλείου , στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τις ανάγκες του Πρωταθλήματος, με σκορ 76-89. Στην έδρα της ευελπιστεί να πράξει αναλόγως!

Η παρουσία όλων κρίνεται επιβεβλημένη για ένα ασφυκτικά γεμάτο ΔΑΚ , μια έδρα την οποίαν το Ηράκλειο θα θυμάται για πολύ καιρό, για έναν αγώνα που θα καθορίσει (και αυτός) την παραμονή στην κατηγορία.
Ο αγώνας ξεκινά στις 16:00 και όχι στις 17:00 όπως συνηθίζεται λόγω αιτήματος της ομάδας του Ηρακλείου προκειμένου να προλάβουν το πλοίο της επιστροφής για Κρήτη, αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό.

Ο αγώνας με το Ηράκλειο ωστόσο είναι μόνο ο ένας από τους δυο λόγους που όλοι εμείς έχουμε για να…πάμε γήπεδο την Κυριακή! Στο ημίχρονό του αγώνα θα πραγματοποιηθεί η απονομή του κυπέλλου στο εφηβικό τμήμα του ΚΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΚ για την περίοδο 2017-18 >και την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.
«Να είμαστε όλοι εκεί να χειροκροτήσουμε και τα παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου και τιμούν την πόλη μας…» αναφέρει στο κάλεσμα της η Διοίκηση.

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.