Ένα Αναπτυξιακό, ένα Συλλαλητήριο και ο Αλέξης!

622

Κι αφού η ημερομηνία άφιξης του Πρωθυπουργού στην Τρίπολη για το Αναπτυξιακό Συνέδριο της Περιφέρειας «κλείδωσε» οι 5 νομοί πήραν φωτιά! Περιφερειακό Συνέδριο Ανάπτυξης εσείς; Συλλαλητήριο κατά του Συνεδρίου εμείς! Ποιοι είμαστε οι εμείς; Μα τα εργατικά σωματεία και οι συλλογικοί φορείς οι οποίοι θέλουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην Τρίπολη και να βροντοφωνάξουν στον Αλέξη «Ποια ανάπτυξη Πρωθυπουργέ;»
Η κινητοποίηση πρέπει να σας πω αγαπητοί μου αναγνώστες είναι μεγάλη και το κάλεσμα ευρύ παρ ότι ξύλινο! «Το συνέδριο αφορά τους μεγαλοεξαγωγείς αγροτικών – κτηνοτροφικών προϊόντων, τους επιχειρηματικούς ομίλους της ενέργειας, τους tour operators, τους μεγαλοξενοδόχους, τους μεγαλοεπιχειρηματίες. Γι’ αυτό θα συνωστιστούν όλοι τους σ’ αυτή τη φιέστα.Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι μικρομεσαίοι αγρότες, οι αυτοαπασχολούμενοι τίποτα δεν έχουν να κερδίσουν από αυτή την «ανάπτυξη» και πρέπει να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια στα παλιά και νέα μέτρα, για τη διεκδίκηση των απωλειών, για τη ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών» αναφέρεται χαρακτηριστικά στις ανακοινώσεις των διοργανωτών οι οποίοι μισθώνουν και λεωφορεία για την μετάβαση στην Τρίπολη.

Η καρδιά του συλλαλητηρίου θα χτυπήσει στην Πλατεία Αγίου Βασιλείου. Το ραντεβού έχει καθοριστεί για τις 27 Φεβρουαρίου στις 18:00 και εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως θα υπάρξει πορεία μέχρι και το Αποστολοπούλειο όπου θα φιλοξενηθεί το Αναπτυξιακό και θα μεταβεί ο Πρωθυπουργός. Μένει να δούμε την συμμετοχή,τα μέτρα που θα ληφθούν αλλά και η πρωθυπουργική αντίδραση!
χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.