Δήμος Κορινθίων: Ένα χρίσμα…για δυο!

2361


Το να μιλά πλέον κανείς για χρίσμα είναι το λιγότερο «άτοπον» στην περίπτωση του Δήμου Κορινθίων και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Το κόμμα «έκανε πίσω» αναμφίβολα, αφήνοντας να εκδηλωθούν και οι δυο υποψηφιότητες του χώρου και η καθεμιά να «μετρήσει» τις δυνάμεις της!

Αυτή του Πελοπίδα Καλλίρη για 1η φορά σε επίπεδο σταυρού και αυτή του Βασίλη Νανόπουλου για 2η στα δημαρχιακά της Κορίνθου. Η 2η υποψηφιότητα βέβαια φέρει μια σημαντική παρακαταθήκη κι αυτό θα πρέπει να προσμετρηθεί, αυτή της προηγούμενης αναμέτρησης και του σχεδόν 50% των Κορινθίων που απέσπασε!

Το όποιο «χρίσμα» λοιπόν δεν υφίσταται ούτε και «τύποις» αφού τα κομματικά όργανα καταγράφουν παρουσία και στον έναν αλλά και στον άλλον συνδυασμό!

Έχουμε και λέμε αναγνώστη μου λοιπόν για την Συμμαχία Πολιτών:

Από την τοπική οργάνωση της ΝΔ στο δήμο Κορινθίων  – που ουσιαστικά μετράει στις δημοτικές εκλογές του δήμου Κορινθίων   : Ανέστης Γκρούτσης – Αντιπρόεδρος, Μιχάλης Παρασκευάς – Γενικός Γραμματέας, Παναγιώτα Γεωργούλα – Δασλή ταμίας  και Γιώργος Μάρας – Υπεύθυνος Εργαζομένων και Επιχειρήσεων είναι υποψήφιοι με την Συμμαχία Πολιτών! Ο δε πατέρας του Προέδρου Ρωτίδη της Τοπικής Γρηγόρης Ρωτίδης κατεγράφη στις πρώτες θέσεις της εκδήλωσης της Συμμαχίας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή.

Για τον έτερο συνδυασμό αναγνώστη μου επίσημα δεν μπορώ να σου πω μιας και επι της παρούσης ο επικεφαλής περιορίζεται σε δημοσιοποίηση δηλώσεων στήριξης.

Θα είναι οι στηρίξεις και υποψηφιότητες; Θα το δούμε στην πορεία!

Εν προκειμένω οι επίσημες ανακοινώσεις εκ των δυο ανήκουν στον Βασίλη Νανόπουλο ο οποίος την Κυριακή έβαλε στην φαρέτρα του ένα ακόμα σημαντικό «όπλο», τον Σπύρο Ζαχαριά! Και λέω «έβαλε» διότι ο Σπύρος Ζαχαριάς είναι μεν εν ενεργεία σύμβουλος με τη Συμμαχία ωστόσο η στάση που θα κρατούσε σ αυτές τις εκλογές συζητήθηκε πολύ έντονα τελευταία ένεκα και της σχέσης που υπάρχει με τον Βουλευτή Χρίστο Δήμα και τις όποιες ενδεχομένως προεκτάσεις θα είχε για εκείνον η μη συμπόρευση με την κομματική επιλογή!

Εν κατακλείδι αναγνώστη μου;

Με τα «κομματικά σακάκια» στην άκρη και τα στελέχη μοιρασμένα οι δυο υποψήφιοι θα σταθούν απέναντι από την κοινωνία και εκείνη θα κρίνει! Έτοιμος γι αυτήν την κρίση έχει ήδη δηλώσει ο Βασίλης Νανόπουλος: «Ας μας συγκρίνουν! Την πορεία μας, την προσφορά μας, τις σπουδές μας, όλα! Κι ας αποφασίσουν οι Κορίνθιοι ποιος θα είναι ο καλύτερος Δήμαρχος στην επίλυση των ζητημάτων καθημερινότητας, την κατάρτιση σχεδίου για τις υποδομές και την ανάπτυξη στα χρόνια που ακολουθούν» είπε χαρακτηριστικά!  

Γιατί εν τέλει…Οι δυνάμεις θα μετρηθούν στους δρόμους, στις γειτονιές, στα καφενεία και όχι στα κομματικά όργανα!

Χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.