Όταν κάνεις κακή αντιγραφή ακόμα και στην “Έξυπνη πόλη”

1048

Συνεχίζει η “Πνοή Δημιουργίας” του υποψηφίου δημάρχου Νίκου Σταυρέλη , να υπογραμμίζει και να υπενθυμίζει τις προτάσεις της για έναν καλύτερο δήμο , προτάσεις που αμέσως μετά η δημοτική αρχή προσπάθησε να προλάβει “ασθμαίνοντας”.

Χαρακτηριστική περίπτωση η προγραμματική δέσμευση του υποψηφίου δημάρχου Κορινθίων για την “Έξυπνη πόλη και έξυπνο δήμο”.Η πρώτη αντίδραση “χλεύη” μετά δηλώσεως “Η Κόρινθος έχει έξυπνους πολίτες και δεν χρειάζεται τέτοιου είδους παρεμβάσεις”.

Μάλιστα αυτό το ύφος χρησιμοποιήθηκε και απο αδαείς οι οποίοι μιλούσαν για ιπτάμενα αυτοκίνητα και για άλλα σενάρια επιστημονικής φαντασίας του…1970!Όλα αυτά συνέβησαν στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη.

Μετά ακριβώς απο ένα μήνα ο δήμαρχος άλλαξε θέση και σε έκτακτη συνεδρίαση έφερε θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και εγκρίθηκε ομόφωνα, την υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα “Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου” (open mall) για δημιουργία Έξυπνης πόλης.

Τότε ενδεχομένως αντιλήφθηκε τα περί έξυπνης πόλης ,έξυπνου εμπορίου, έξυπνης αγοράς ,έξυπνων ανοικτών κέντρων εμπορίου…

Τουλάχιστον όλα αυτά να υλοποιούνταν;

Όταν δεν τα έχεις στις προτεραιότητές σου εξ αρχής, όταν δυσκολεύεσαι να τα κατανοήσεις, δεν μπορείς και να τα προωθήσεις..Απόδειξη το εσπευσμένο του πράγματος. Πιστεύει κανείς πως θα υλοποιηθεί;

Τζ. Σουκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.