Χωρίς παθολόγο το ΙΚΑ Κορίνθου! Περάστε από τις….20 του μηνός!

159

Αντιμέτωποι με σοβαρότατες ελλείψεις στο ΙΚΑ Κορίνθου έρχονται οι ασθενείς που επιθυμούν να εξεταστούν από γιατρούς του ιδρύματος. Νευρολόγος και παθολόγος είναι οι ειδικότητες που δεν μπορείς να βρείς σήμερα στη δομή με την επισήμανση – ενημέρωση από το τηλεφωνικό κέντρο πως «παθολόγος αναμένεται από τις 18-20 του μήνα»!

Το περιστατικό αναφέρει αναγνώστης του moriasnews ο οποίος αρχικά επιχείρησε να κλείσει ηλεκτρονικά το ραντεβού της εξέτασης του σε νευρολόγο! Η ειδικότητα δεν υπήρχε στο ΙΚΑ Κορίνθου και έτσι επέλεξε την ειδικότητα «παθολόγος» για ν λάβει ακριβώς την ίδια απάντηση. Απηυδισμένος επικοινώνησε μέσω του 5ψήφιου αριθμού (ο οποίος χρεώνει 1 ευρώ την συνομιλία) με την δομή για να ενημερωθεί και με τον τρόπο αυτό πως το καλύτερο θα ήταν να τηλεφωνήσει στο ΙΚΑ Κορίνθου, όπως και έπραξε! Εκεί, η ευγενική κυρία στο τηλεφωνικό κέντρο, πιστοποίησε την απουσία νευρολόγου και παθολόγου και ενημέρωσε πως από τις 18-20 Σεπτεμβρίου θα υπάρχει παθολόγος στη δομή!

Ο ασθενής απευθύνθηκε εν τέλει σε ιδιώτη γιατρό, ωστόσο εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως αυτός δεν είναι ο ορισμός του δημοσίου συστήματος υγείας!

Χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.