Διαχειριστής

Χωματερή το ρέμα του Νικηταρά!

Χωματερή το ρέμα του Νικηταρά!
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Στην δημοσιότητα έρχονται για ακόμα μια φορά φωτογραφίες από το ρέμα του Νικηταρά στο Χιλιομόδι. Οι φωτογραφίες απεικονίζουν σκουπίδια που έχουν ριχτεί εκεί ελαφρά τη καρδιά απο ανθρώπους που αδιαφορούν για το περιβάλλον και τις συνέπειες της ρίψης αυτής. Οι αυτοσχέδιες χωματερές δεν είναι φαινόμενο πρωτόγνωρο, αυτό είναι αλήθεια, πρωτόγνωρη ωστόσο είναι κάθε φορά η συμπεριφορά όλων μας που επιλέγουμε – προκειμένου να ξεφορτωθούμε τα απορρίμματα μας- να τα ρίξουμε “όπου βολεύει” και “όπου δεν μας βλέπει μάτι”.

Το βέβαιον είναι πως αν αυτή η πρακτική συνεχιστεί, όλοι μας θα υποστούμε τις συνέπειες αφού κάποια στιγμή, τα ρέματα κλείνουν! Ας συνεχίσουμε λοιπόν! Και , αγαπητέ μου αναγνώστη, δεν μας φταίει εδώ η απουσία ολοκληρωμένης διαχείρισης από τις αρχές. Μας φταίει ξεκάθαρα η νοοτροπία και η παιδεία μας! Διότι, ακόμα και όταν θα έχουμε διαχείριση, κάποιοι θα ψάχνουν και θα απορρίπτουν σκουπίδια σε ρέματα!

χ.τ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.