Χαλκευμένες δημοσκοπήσεις

889

 \r\n\r\n \r\n\r\nMε ανακοίνωση του ο επικεφαλής της Οικολογικής παράταξης στο περιφερειακή συμβούλιο κ.Λάμπρος Μπούκλης,καταγγέλει τις δημοσκοπήσεις που έγιναν στον δήμο Ξυλοκάστρου,για την περιφέρεια και στις οποίες δεν περιελαμβανόταν,ούτε η παράταξη του ούτε ο ίδιος.\r\n\r\nΣτην καταγγελία του ο κ.Μπούκλης αναφέρει:\r\n\r\n                         ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ\r\n

\r\n\r\n

                                                                                            Ξυλόκαστρο, 17 Μαρτίου 2014

\r\n

\r\n

Όπως συμπολίτες μας ενημέρωσαν και επιβεβαιώθηκαν από σχετικά δημοσιεύματα, πραγματοποιήθηκαν δημοσκοπήσεις, αποκλειστικά, στο Δήμο μας, Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, σχετικά με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

\r\n

\r\n

Καμία αναφορά δεν υπήρχε στο πρόσωπο μας και στην αυτοδιοκητική μας παράταξη, παρά το γεγονός ότι το ζητούσαν επιτακτικά οι ερωτηθέντες πολίτες.

\r\n

\r\n

Τακτική που ακολουθήθηκε, όπως και πολίτες άλλων περιοχών της Πελοποννήσου μας ανάφεραν σχετικά, και σε  άλλες πρόσφατα παραγγελθείσες δημοσκοπήσεις, ανά την Πελοπόννησο, αυτή την φορά, οι οποίοι εν εκρήξει οργής, επικοινώνησαν μαζί μας και μας κατήγγειλαν το κατάπτυστο αυτό γεγονός.

\r\n

\r\n

Είναι δείγμα του πανικού όλων αυτών που πορεύτηκαν διαρκώς διασυνδεδέμενοι με κομματικό σωλήνα στο στόμα, εξυπηρετώντας συμφέροντα των ημετέρων και όχι των πολιτών και αδιάσειστο στοιχείο της ανύπαρκτης δημοκρατικής τους παιδείας.

\r\n

\r\n

Είναι προφανές το τι εξυπηρετούν αυτές και οι μελλοντικές παραγγελμένες και χαλκευμένες δημοσκοπήσεις.

\r\n

Ο παλαιοκομματισμός και οι αναχρονιστικές πρακτικές των πεπαλαιωμένων πολιτικών υλικών του παρελθόντος, δεν θα περάσουν.

\r\n

\r\n

Σύντομα θα πάρουν τις δέουσες απαντήσεις από τους δημοκρατικούς πολίτες της Πελοποννήσου.

\r\n

\r\n

\r\n

Λάμπρος Μπούκλης

\r\n

\r\n

Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου

\r\n

Εκλεγμένο Μέλος στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (www.enpe.gr)

\r\n

\r\n

Επικεφαλής Οικολογικής Συμπολιτείας του Μοριά

\r\n

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.