Υπό τον εφιάλτη “των αντάρτικων” σε όλη την χώρα δεν δίνει χρίσματα στους δήμους

914

«Σε πολλούς δήμους οι δυνάμεις μας είναι ενωμένες γύρω από μία υποψηφιότητα κι εκεί ασφαλώς δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη για τη νίκη. Σε δήμους όπου υπάρχουν περισσότερα στελέχη που διεκδικούν το δημαρχιακό αξίωμα θα πρέπει να υπάρξει σεβασμός στους κανόνες και στο ήθος της παράταξης και αίσθηση ευθύνης και αλληλεγγύης στο 2ο γύρο. Και όλες μαζί οι δυνάμεις μας, αν οι εκλογές γίνουν ταυτόχρονα, θα συμβάλλουν καθοριστικά στη μεγάλη νίκη των εθνικών εκλογών» τόνισε προς κάθε κατεύθυνση ο πρόεδρος της ΝΔ, απο το βήμα του 12ου Τακτικού Συνεδρίου του κόμματος.

Με την δήλωση του αυτή ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να βάλει ένα τέλος στην εσωστρέφεια που είναι πλέον κυρίαρχη σε όλη την περιφέρεια, αφού τα γαλάζια αντάρτικα έχουν πάρει διαστάσεις επιδημίας. 

Με άρθρο μας στο moriasnews είχαμε αναφερθεί στο θέμα, με αφορμή την παρουσία Μητσοτάκη στην Τρίπολη.Είχαμε επισημάνει πως για την “γαλάζια Βαβέλ” της Πελοποννήσου, ευθύνεται η ηγεσία, ανοίγοντας μέτωπα παντού, χωρίς να παρουσιάζει ξεκάθαρα την θέση της σχετικά με τα χρίσματα στους δήμους. Η “γαλάζια Βαβέλ” οφείλεται σε υπόγειες διαδρομές, και πολιτικά στοιχήματα επιβολής απο τους κορυφαίους του κόμματος, καθιστώντας τον πρόεδρο “άβουλο” να βάλει τάξη στο τοπίο. 

Η “γαλάζια Βαβέλ” ξεκίνησε στην Πελοπόννησο με την επιλογή της για την Περιφέρεια φέρνοντας μια σειρά απο “καραμπόλες” στο προσκήνιο.

Έχει γίνει αντιληπτό πλέον, πως οι τακτισμοί πολλών στελεχών, έκαναν το πολιτικό παιχνίδι ανεξέλεγκτο σε δήμους και Περιφέρειες , αφού το κόμμα μετρά υποψηφιότες πολλές απο τους κόλπους του σε κάθε δήμο..

Αυτό έκανε λοιπόν, τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ξεκαθαρίσει πως δεν θα προβεί σε χρίσματα ,ούτε σε στηρίξεις.

Η εξέλιξη αυτή, όπως αντιλαμβάνεται κανείς, βάζει φρένο σε πολλούς επίδοξους μνηστήρες ανά την Πελοπόννησο, που είχαν την πρόθεση να εμφανιστούν ως κομματικοί αυτοδιοικητικοί σωτήρες και τους καλεί να λάβουν θέση στην αφετηρία ,ως ίσοι μεταξύ ίσων. 

Όμως , για να είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι η ζημιά έγινε, και θα κοστίσει στο κόμμα.

Τζ. Σουκ. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.