Τώρα δωρεάν WiFi στο δήμο Σικυωνίων σε όλους τους πολυσύχναστους χώρους

471

Δήμος χωρίς δωρεάν πρόσβαση πλέον στο διαδίκτυο σε λίγο καιρό θα καταστεί ένας προβληματικός δήμος για τους δημότες του πρωτίστως και κατόπιν ένας δήμος εξαιρετικά μειονεκτικός  σε σχέση με τις απαιτήσεις της εποχής.

Το διαδίκτυο έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και αναμένεται πλέον να πρωταγωνιστήσει σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας μας.

Η είδηση πως ο δήμος Σικυωνίων παρέχει πλέον δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο για τους πολίτες και τους επισκέπτες του ,με την ανάπτυξη δικτύων WiFi στους πολυσύχναστους δημόσιους χώρους, είναι πράγματι μια σημαντική είδηση .

Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας για την “Κοινωνία του Gigabit, 2025” η Ευρωπαϊκή Ένωση κάλεσε τους δήμους της χώρας να υποβάλλουν πρόταση ένταξης στο πρόγραμμα WiFi for Europe. Ο δήμος Σικυωνίων ήταν από τους πρώτους που υπέβαλε και η πρότασή του έγινε αποδεκτή με χρηματοδότηση 15.000 € η οποία καλύπτει το κόστος εξοπλισμού και εγκατάστασης. Τα σημεία Wi-Fi πρόκειται να εγκατασταθούν σε δημόσιους χώρους του δήμου, όπως οι βιβλιοθήκες, το μουσείο, οι πλατείες,κοκ.

Ο δήμαρχος Σικυωνίων, Σπύρος Σταματόπουλος, δήλωσε την ικανοποίησή του που ο δήμος Σικυωνίων παραμένει πρωτοπόρος σε σχέση με την τεχνολογική εξέλιξη, κάνοντας άλματα στο μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.