Το στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε στο Επιμελητήριο!

50

Γράφει ο Παναγιώτης Περιβολάρης
Ιδιοκτήτης επιχείρησης εστίασης – Καφετέριας / Μουσικός / Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών με τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα»

Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά βλέπουμε τόσες πολλές υποψηφιότητες για το επιμελητήριο Κορινθίας. Θα το χαρακτήριζα ως “μια καλή αρχή”. Επιτέλους ασχολούνται όλο και περισσότεροι.
Το επόμενο βήμα θα είναι να υπάρξει στο μέλλον ενιαίο ψηφοδέλτιο. Έτσι κι αλλιώς κανένας δεν περισσεύει από αυτή την προσπάθεια. Όσο αποδοτικότερα λειτουργεί ένα επιμελητήριο τόσο πιο κοντά ερχόμαστε στη λέξη που τα τελευταία χρόνια έχει καταντήσει το πιο σύντομο ανέκδοτο. Δηλαδή στην πολυπόθητη ‘Ανάπτυξη”. Ναι όσο απαισιόδοξο κι αν φαντάζει το άμεσο μέλλον, όσο κι αν δε βγαίνουν τα νούμερα, με σωστή δουλειά, με σύμμαχο τη διαρκή επιμόρφωση, με τη δύναμη της τεχνολογίας θα τα καταφέρουμε.
Ο συνδυασμός «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» με υποψήφιο πρόεδρο τον Δημήτρη Ραψωματιώτη αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο του επιμελητηρίου, αλλά και από νέους με ικανότητα και γνώση.
Η επόμενη μέρα των εκλογών πρέπει να μας βρει όλους μαζί. Κανένας απέναντι.Είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε .

Καλή επιτυχία λοιπόν σε όλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.