Τους χρύσωσε το χάπι…

613

Ήρθε λοιπόν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου στην έναρξη των Μεγάλων Ημερών της Νεμέας, περιηγήθηκε σε αρκετούς χώρους της περιοχής, κεράστηκε το ξακουστό ανά τον κόσμο κρασί της, αλλά έπρεπε και κάτι να πει στους οινοποιούς που έκαναν παράπονα ότι ο φόρος κατανάλωσης στο κρασί έχει μειώσει κατά 50% τα έσοδά τους και έχει δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στον κλάδο των οινοποιών.
Μιλώντας λοιπόν, αφού ευχαρίστησε όλους για… τα παράπονα τα οποία βρήκε λογικά, έριξε τη «βόμβα». Ο φόρος κατανάλωσης στο κρασί θα καταργηθεί… αλλά από την επόμενη χρονιά! Το άκουσαν οι παριστάμενοι και για λίγο δεν μιλούσε κανείς. Άκρα του τάφου σιωπή… Μόλις συνήλθαν από το πρώτο σοκ, έκαναν μια σύσκεψη μεταξύ τους και αποφάσισαν να μην πουν τίποτα.
Οι άνθρωποι είχαν ζητήσει την κατάργηση από φέτος και τώρα που έχει ξεκινήσει ο τρύγος, αλλά μιας κι αυτό δεν έγινε, είπαν να αφήσουν το θέμα ως έχει. Έστω, ας καταργηθεί από του χρόνου, συλλογίστηκαν. Ας μην γκρινιάξουμε πάλι τώρα, γιατί μπορεί να αλλάξει ρότα ο υπουργός, να μας πάει κόντρα και να πει ότι έκανε λάθος και τελικά ο φόρος θα καταργηθεί με το τέλος του Μνημονίου που ούτε ο ίδιος δεν ξέρει πότε ακριβώς θα έρθει. Οπότε είπαν… από ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα.

Γ.Ρ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.