Τους ένωσαν οι…τσούχτρες!

86

Και εκεί που νόμιζες πως ο Δήμαρχος Σταματόπουλος ήταν persona non grata για την Κόρινθο ( όπως πάλαι ποτέ είχε ανακηρυχθεί η Έλσα Παπαδημητρίου από τον αείμνηστο Θωμά Θωμαίδη), τον βλέπεις το Δήμαρχο της Σικυώνας με το δισάκι του να καταφτάνει στο μέγαρο της Κολιάτσου μεσημέρι Τρίτης! «Έλα Σπύρο να πούμε για τις τσούχτρες» είπε ο Αλέκος στο τηλέφωνο κάνοντας το… άλμα και ξεχνώντας τα πολεμικά ανακοινωθέντα, τις μπουνιές , τις προειδοποιήσεις περί αναστολής του έργου της υδροδότησης του Κιάτου και άλλων τινών που.. εμπρός στην τσούχτρα Πελαγία φαντάζουν τόσο μικρά!

«Νερό και αλάτι» λοιπόν είπαν οι δυο Δήμαρχοι διότι ο αγώνας, όχι κατά της τσούχτρας αλλά κατά της «παραπληροφόρησης ως είπαν, είναι υπερ πάντων!

Ναι , ναι παραπληροφόρησης και διόγκωσης θα σου πω εσένα καλέ μου αναγνώστη που αντιμέτωπος ήρθες με την Πελαγία δυο χρόνια τώρα!

Και εσένα αγαπητέ μου επιστήμονα που διαπίστωσες το φαινόμενο και πρότεινες λύσεις

Και εσένα καλέ μου Δήμαρχε Λουτρακίου που έσπευσες , μόνος απ όλους τους Δημάρχους, να διεκδικήσεις δίχτυα για να κρατήσεις τις Πελαγίες μακριά από τους λουομένους σου!

Έτσι είπαν οι Δήμαρχοι! Και θα κριθούν ! Και για τα λεγόμενα τους , και για τις πράξεις τους επί του συγκεκριμένου δυο χρόνια, και για την προσπάθεια τους να μας πουν πως… λάθος καταλάβαμε και τσούχτρες δεν ήταν!

Το θέμα το δικό μου είναι άλλο! Πως η τσούχτρα έγινε η γέφυρα που ένωσε τους δυο Δημάρχους αν και… οι θέσεις που επιλέχτηκαν ήταν εκ του μακρόθεν! Τη μια άκρη έπιασε ο Αλέκος, την άλλη ο Δήμαρχος Σταματόπουλος, έτσι  για να διατηρηθεί και ένα κλίμα θα μου επιτρέψετε να πω!

Τώρα γιατί οι συνάδελφοι που κλήθηκαν σε αυτήν την συνέντευξη δεν ρώτησαν και για το νερό, θα σας γελάσω! Να ρώτησαν και οι Δήμαρχοι να μην απάντησαν;

Διότι καλοί μου άρχοντες, όσο κι αν εσείς θέλετε να «ξεχνάτε» εμείς εδώ πολύ καλά θυμόμαστε τις λαϊκές συνελεύσεις στη Στυμφαλία, τις πολεμικές συνεντεύξεις τύπου στην Κολιάτσου, τα λεκτικά αλληλοκαρφώματα και αλληλομαχαιρώματα που δημοσίως έχουν καταγραφεί!

Διότι, όπως και οι δυο Δήμαρχοι είχαν πολλάκις πει, υπάρχει θέμα! Λύθηκε; Το έργο της υδροδότησης του Κιάτου προχωρά; Τι κινήσεις κάνει η Κόρινθος που δεν θα επιτρέψει – κατά το Δήμαρχο της- να στερηθεί το ύδωρ για τα μάτια της Σικυώνας;

Θυμηθείτε τα δημοσιεύματα: Πάγωσε το έργο της υδροδότησης του Κιάτου, η Κόρινθος

Πνευματικός: Σε αυτόν τον πόλεμο η Κόρινθος θα είναι ο νικητής

Πνευματικός: Η υδροδότηση της Κορίνθου δεν κινδυνεύει

Πως αναζωπυρώθηκε ο πόλεμος για τις γεωτρήσεις

Συνέλευση Στυμφαλίας: Θα μας παρακαλάνε στα 4

Αλέκο σύνελθε! Αν πας στις γεωτρήσεις έχουμε πόλεμο!

Ας δοθούν και αυτές οι απαντήσεις, τώρα που η Πελαγία μας κούνησε  μαντήλι! Ε Δήμαρχοι;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.