Τον ακολουθεί….”ασθμαίνοντας”

6346

Στην αντεπίθεση με το ξεκίνημα της χρονιάς έχει περάσει ο Νίκος Σταυρέλης , αποδεικνύοντας πως μέχρι αυτή την στιγμή είναι ο πιο αποφασισμένος υποψήφιος και ίσως εκείνος που βάζει την “ατζέντα” στην προεκλογική περίοδο.

Έτσι λοιπόν, παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες ότι με μια σειρά αναρτήσεών του στο facebook θυμίζει κάποιες απο τις προεκλογικές δεσμεύσεις του , τις οποίες ο δήμαρχος έσπευσε να οικειοποιηθεί τάχιστα εξαγγέλοντας την…υλοποίησή τους!

Όπως αυτή για την υδροδότηση του ΄Ασσου, Κάτω Άσσου, Περιγιαλίου και Λεχαίου με νερό πόσιμο Στυμφαλίας με νέο δίκτυο από την περιοχή Σπαθοβουνίου μέχρι τον Άσσο , μέχρι εκείνη την στιγμή “ανέγγιχτη” απο την δημοτική αρχή.Τις επόμενες ημέρες ο Α. Πνευματικός εξήγγειλε την υδροδότηση των περιοχών που είχε αφήσει στο περίμενε 5 χρόνια.

Όπως η άλλη, για την δημιουργία του Κλειστού Γυμναστηρίου στην Κόρινθο,ο δήμαρχος μετά την εξαγγελία Σταυρέλη, και με καθυστέρηση 4 χρόνων ενέταξε την κατασκευή νέου κλειστού γυμναστηρίου στην Κόρινθο χωρίς μελέτη και χωρίς να αναφέρεται πού θα γίνει.

Η προγραμματική δέσμευση Σταυρέλη για την κατασκευή δύο Βρεφονηπιακών Σταθμών στα Αθίκια και τον Άγιο Γεώργιο Κορίνθου οδήγησαν τον δήμαρχο να φέρει τροποποιητική πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά την έγκριση του τεχνικού προγράμματος έτους 2019 για την κατασκευή δύο νέων Παιδικών Σταθμών στα Αθίκια και στον Άγ. Γεώργιο .

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν πως ο μεγάλος πονοκέφαλος Πνευματικού είναι ο Νίκος Σταυρέλης και ουδείς άλλος, τον οποίο προσπαθεί να προλάβει “ασθμαίνοντας”.

Γιατί; Γιατί δεν έχει περιοριστεί μόνο  στην αναζήτηση αξιόμαχων υποψηφίων που θα τον στελεχώσουν, αλλά του δημιουργεί και πρόβλημα λόγω της αυτοδιοικητικής του εμπειρίας με τις εμπεριστατωμένες προτάσεις που παρουσιάζει. Γιατί ο Πνευματικός ξέρει πως ο Σταυρέλης είναι τόσο μεθοδικός και γνώστης, της ανθρωπογεωγραφίας του δήμου,αλλά και των αυτοδιοικητικών πραγμάτων στο δήμο Κορινθίων που θα έχει την πιο ολοκληρωμένη αυτοδιοικητική πρόταση, η οποία σε πολλές περιπτώσεις θα αφήνει εκτεθειμένο τον ίδιο, αποδομώντας επί της ουσίας το “αφήγημά” του,περί έργου την τελευταία 5ετία.

Επόμενο λοιπόν είναι ο Σταυρέλης όλα αυτά να τα αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής στωικά και να διαπιστώνει λέγοντας πως :

“Δεν μας νοιάζει που μας αντιγράφει.Μας νοιάζει που δεν τα υλοποιεί.
Θα τα υλοποιήσουμε όμως εμείς. “

Tζένη ΣουκαράΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.