Τι περιμένει ο Ανδριανάκος;

1209

Διστακτικός ή απλά έμπειρος ο πρώην Δήμαρχος της Νεμέας;

Η ρευστότητα είναι εκείνη που χαρακτηρίζει τα αυτοδιοικητικά πράγματα της Νεμέας. Έχω και προσφάτως αναφερθεί σε μια περιοχή που «ησυχάζει» ενώ οι επιθυμούντες την δημαρχία της θα έπρεπε να παρουσιάζουν υποψηφίους, θέσεις και οράματα.

Μόνη επίσημη ανακοίνωση μέχρι και σήμερα αυτής της κ.Σοφίας Χρυσικοπούλου. Πέραν τούτου ουδέν! Κι αν για το στρατόπεδο του Δημάρχου μια εξήγηση μπορεί να είναι η τελική απόφαση του ιδίου αλλά και οι συνισταμένες των κυρίων Φρούσιου και Καραχοντζίτη και το κατά πόσον αυτές ως διάδοχη κατάσταση θα μπορέσουν να διατηρήσουν το θώκοη περίπτωση Ανδριανάκου δημιουργεί ερωτηματικά!

Ο πρώην Δήμαρχος και σημερινός επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας ΔΕΝ έχει επίσημα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του! Ο Ιανουάριος ολοκληρώνεται και το μόνο από την πλευρά του που καταγράφεται είναι…φήμες!

Γιατί καθυστερεί η ανακοίνωση αυτή;

Είναι δισταγμός ή στρατηγική; Ή μήπως είναι απλά εμπειρία;  Θα επισημάνω, ότι καλό είναι να μετράς τα βήματά σου, ιδίως στην περίπτωση του πρώην Δημάρχου, αλλά η καθυστέρηση αυτή μπορεί από κάποιους να χαρακτηριστεί ως διστακτικότητα ή αδυναμία και αυτό δεν καταλογίζεται στα θετικά ενός ανθρώπου που επιδιώκει ή επιθυμεί να αναλάβει την τύχη της Νεμέας και να την οδηγήσει στην επόμενη ημέρα.

Χριστίνα Τσιορωτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.