Τι εννοείς Δήμαρχε, “μπαζώναμε τα ρέματα”;;;

1391

Δηλώσεις του Δημάρχου ακούω και μένω εμβρόντητη! Δηλώσεις που έγιναν το Σάββατο από το εργοτάξιο της πλατείας Περιβολακίων για να πει ο Δήμαρχος πως τα έργα συνεχίζονται απρόσκοπτα και πως οι φήμες που υπάρχουν τις τελευταίες ημέρες περί έργου που σταμάτησε, φήμες που «κάποιους κάνουν να χαίρονται», δεν ευσταθούν!

Η είδηση δεν είναι εδώ όμως αναγνώστη μου!

Ο Δήμαρχος εξηγεί σε τηλεοπτικό φακό πως ο Δήμος Κορινθίων για 2η φορά διαχειρίζεται με οικολογικό τρόπο τα οικοδομικά υλικά, τα μπάζα δηλαδή, η δε δήλωση γίνεται με φόντο το μηχάνημα που τα διαχειρίζεται! Και εδώ είναι η είδηση; Θα μου πεις! Όχι θα σου πω!

Ο Δήμαρχος συνεχίζει να εξηγεί και προκειμένου να τονίσει την αξία της κίνησης, δράσης παρέμβασης αντιπαραβάλει την έτερη διαχείριση! «Για 2η φορά γίνεται στο δήμο οικολογική διαχείριση  υλικών κατεδαφίσεων, οικοδομικών  που παλιότερα τα στέλναμε σε ρέματα , στις θάλασσες, μπαζώναμε απίστευτα πράγματα και κάναμε μεγάλες και ανεπιστρεπτί οικολογικές καταστροφές!»

Τι εννοείς Δήμαρχε μου «μπαζώναμε;» Τι εννοείς «τα στέλναμε σε ρέματα;»

“Εμείς” ως κοινωνία, ή “εμείς” ως δήμος;;;;

Διότι άλλο να εννοείς την κοινωνία και την πραγματικότητα που όλοι γνωρίζουμε χρησιμοποιώντας πληθυντικό ευγενείας και αληθείας και άλλο να εννοείς σαν δήμος ειδικά μια περίοδο που μπαζωμένα ρέματα οδήγησαν σε καταστροφές!

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.