Της… αντιδημαρχίας το ανάγνωσμα! Ο Μουρούτσος , ο Αλέκος και η… περσινή επιστολή!

17

Δεν λέει να καταλαγιάσει η ιστορία με την αντιδημαρχία της καθημερινότητας στον Καλλικρατικό Δήμο της Κορίνθου. Είναι βλέπεις που ο Αλέκος αφαίρεσε τις αρμοδιότητες αλλά ουχί την αντιδημαρχία από το Γιώργο Μουρούτσο και εκ τοτε εκείνος περιπλανάται στην πόλη , ατενίζοντας τα έργα που ο ίδιος ολοκλήρωσε (ο Δήμαρχος το έλεγε, οι πολίτες το αναγνωρίζουν με επιστολές) και ψάχνοντας αιτίες που ετούτο το κακό εσυντελέσθη!

Τι σου λέω αναγνώστη μου, περσινά ξινά σταφύλια!

Ναι, περσινά είναι, ξινά είναι αλλά έλα που μας απασχολούν! Διότι εκτός από τα έργα που περιδιαβαίνει ο ίδιος ο Αντιδήμαρχος , άνευ πια χαρτοφυλακίου, στα ΜΜΕ σουλατσάρει εδώ και λίγες ώρες μια επιστολή που τι λέει; Λέει με πόνο ψυχής και καταγραφή έργων (ξανά) «Γιατί Αλέκο μου το κανες αυτό!»

Η επιστολή – και εδώ είναι να τυραννιέσαι αναγώστη μου καλέ- έχει ημερομηνία 30 Οκτωβρίου 2017!!!! Θα μου πεις τι μας την δείχνει σήμερα , θα σου απαντήσω, έτσι για να αναθερμανθεί το θέμα! Η ουσία ωστόσο είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη πως ο Αλέκος ουδεμία διάθεση έχει να εξηγήσει, να επισέλθει, ν ανοίξει βρε αδερφέ ξανά το θέμα! Αν ήθελε θα το είχε πράξει ήδη!

Γιατί ο αντιδήμαρχος θέλει τις απαντήσεις ντε και καλά και οδηγείται στην δημοσιοποιήση της από Οκτώβρη επιστολής; Για να καταλάβει λέω από τη μια… Για να εκθέσει λέω από την άλλη τη δημοτική αρχή! Αλλά και πάλι… πώς να αναγκάσεις και τον άλλον να στις δώσει τις απαντήσεις εάν δεν το επιθυμεί; Λέω εγώ τώρα!

Το δε υστερόγραφο «αν ο Δήμαρχος επιθυμεί την παραίτησή μου να την ζητήσει» νομίζω αγαπητέ μου αντιδήμαρχε , έχει απαντηθεί δια της σιωπής παντιοτρόπως!

Δεν την θέλει ο Αλέκος την παραίτηση.

Επέλεξε να αφαιρέσει αρμοδιότητες και όχι αντιδημαρχία. Είναι στις… αντοχές σας λοιπόν η διατήρηση ενός τίτλου άνευ αντικειμένου ή η ηθελημένη παραίτηση.

Στα… λοιπά τώρα, στους λόγους που οδήγησαν το Δήμαρχο στην απόφαση; Ούτε έργα, ούτε δηλώσεις ούτε τίποτα… Απλά ας θυμηθούμε όλοι την συγκυρία… Ανακοινώσατε στήριξη στο Νίκο Σταυρέλη! Και στην πολιτική – αυτοδιοίκηση κάπως έτσι μπαίνουν οι τελείες, διακόπτονται οι σχέσεις και ο καθείς ορίζει το δρόμο του.

Αν ο Δήμαρχος το παραδεχτεί αυτό ποτέ δημοσίως και γραπτώς;
Αλέκος είναι αυτός, ΠΟΤΕ δεν ξέρεις!

Χριστίνα Τσιορωτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.