Την χάνουμε την Τενέα Πατριώτη!

9201

Τον άγχωσε τον Αλέκο η υποψηφιότητα Μπίτζιου αναγνώστη μου, πως αλλιώς να εκλάβω την «αντεπίθεση» του Δημάρχου, ως τέτοια ορίστηκε, εκ Χιλιομοδίου!!!

Διότι, μέχρι πρότινος ο Πρόεδρος ασχολείτο με τα τοπικά συμβούλια, με τα αθλητικά σωματεία, με το Επιμελητήριο…Σε αυτήν την κάλπη όμως κατέρχεται στο κεντρικό της Κορίνθου και… αμελητέα ποσότητα τον Πρόεδρο δεν τον λες!

Ίδρωσε το αυτί του Δημάρχου λοιπόν και εξόρμηση έκανε στο Χιλιομόδι, όχι μετα βαίων και κλάδων αλλά μετά βαρέων οχημάτων!

Έργα αναγνώστη μου! Έργα πολλά!

Να τα  τα αποχετευτικά («Αποχέτευση και εγκαταστάσεις επεξεργασίας ακαθάρτων Δ.Ε. Τενέας» (Χιλιομοδίου, Αγίου Βασιλείου, Κλένιας) συνολικού προϋπολογισμού 12.228.700,00 ευρώ) να τες οι δηλώσεις, εκεί και οι φωτογραφίες!

«Έργα κάνει καλώς κάνει» θα μου πεις και έχεις δίκιο! Μα θα σου πω πως το έβαλε το χεράκι του και ο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ δίνοντας τα κονδύλια, το έβαλε και ο τοπικός πρόεδρος ο οποίος «ήσυχα» δεν κάθεται και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση «τσουπ» υποψήφιος!

Και καλά στην προηγούμενη ήταν με τον Αλέκο και όλα καλά! Σε αυτήν «Σύμμαχος» με το Βασίλη Νανόπουλο και  εκ της Κολιάτσου ακούγονται φωνές… «Την χάσαμε την Τενέα πατριώτη!!!!»

Χριστίνα Τσιορωτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.