Τελικά…πατά σε δυο βάρκες;

1448

Στα λόγια έχει μείνει, τουλάχιστον έως και σήμερα, η παραίτηση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Γιάννης Μπουντρούκα από τις θέσεις που κατέχει τόσο στην Προεδρεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας όσο και στην Προεδρεία του Περιφερειακού Επιμελητηρίου. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως θα παραιτηθεί και από τις δυο θέσεις στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης σημειώνοντας πως δεν μπορεί να πατά σε δυο βάρκες, ωστόσο τούτα τα πατήματα παραμένουν με τον ίδιον μάλιστα στις δημόσιες εμφανίσεις και ομιλίες του να επικαλείται την διτή του πια ιδιότητα. Την Προεδρεία και την υποψηφιότητα!

Ουδείς καταλογίζει το παραμικρό στο Γιάννη Μπουντρούκα αφού «ασυμβίβαστο» δεν υφίσταται, ο ίδιος ωστόσο έχει εκθέσει τον εαυτό του με τις δηλώσεις που έχει κάνει περί παραιτήσεως από την πρώτη στιγμή της υποψηφιότητά του.

Τα ανωτέρω καταγράφονται αφορμή της τοποθέτησης Μπουντρούκα στην εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας όπου και σημείωσε χαρακτηριστικά «Βρίσκομαι με χαρά στην εκδήλωση παρουσίασης ενός αναπτυξιακού σχεδίου που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Είμαι εδώ με την ιδιότητα και του πρόεδρου του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου και φυσικά και με την καινούργια ιδιότητα ως υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου».

Τελικά, μάλλον το πάτημα σε δυο βάρκες δεν είναι και τόσο δύσκολο… Προπόνηση χρειάζεται!

Χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.