Τελεσίγραφο Τατούλη: “Παραιτηθείτε!”

64

Μετά την δήλωση του αντιπεριφερειάρχη Π. Μαντά για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στο 10ο Αναπτυξιακό Συνέδριο, ο οποίος τις χαρακτήρισε “παροχολογία”, τονίζοντας πως τα έργα που εξήγγειλε τα είχε δρομολογήσει ο πρώην πρωθυπουργός Α. Σαμαράς ,αλλά….δεν πρόλαβε γιατί “τον έριξε” ο Τσίπρας, κραδασμούς δέχεται τόσο η παράταξη Τατούλη ,όσο βέβαια και η ομάδα Σαμαρά στη Πελοπόννησο, η οποία φαίνεται διχασμένη σε σχέση με τους χειρισμούς της απέναντι στον Περιφερειάρχη.
Η τοποθέτηση Μαντά χαρακτηρίζεται αντιφατική και εμφανώς “πιεζόμενη”.Ο Μεσσήνιος αντιπεριφερειάρχης έδρασε ως κομματικό στέλεχος πρωτίστως και όχι ως αυτοδιοικητικός,λησμονώντας πως τα περισσότερα έργα αφορούσαν τον τόπο του.Αντί λοιπόν να ευχηθεί να γίνουν ,θύμισε πως αυτά τα είχε δρομολογήσει ο πρώην πρωθυπουργός και…. δεν τα πρόλαβε!!!Δηλαδή κοινώς, δεν έκανε τίποτα ο πρώην πρωθυπουργός για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Απο την άλλη, ο κ. Μαντάς λησμόνησε πως είναι αυτοδιοικητικός και η παράταξή του εξελέγη στις προηγούμενες εκλογές “ως ανεξάρτητη” , επομένως η δήλωση αυτή που έκανε χαρακτηρίζεται αυτοδιοικητικά “ατυχής’.
Με αφορμή όμως τις δηλώσεις Μαντά και προσπαθώντας να αποσοβήσει τους όποιους κραδασμούς δημιούργησε αυτή στα γαλάζια στελέχη της παράταξης του , ο Πέτρος Τατούλης φέρεται να έστειλε αυστηρό μήνυμα προς τα στελέχη του αυτό το Σαββατοκύριακο τονίζοντας πως όσοι επιδιώξουν να αλλοιώσουν το ανέξαρτητο προφίλ της “Νέας Πελοποννήσου”, ο μόνος δρόμος είναι η παραίτηση.

Τζ. Σουκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.