Τελεσίγραφο- Εξώδικο Πιτσάκη σε Γεώργαρη: Ως τη Δευτέρα να φύγετε! (video)

45

– Συνέντευξη τύπου την εβδομάδα που έρχεται για την αποκάλυψη του χρονικού από τον Πρόεδρο Γεώργαρη

Οι “άριστες σχέσεις” που την Δευτέρα επικαλείτο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας με τον εμπορικό κόσμο της Κορίνθου ( ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός και δεν αναφέρθηκε στον Πρόεδρο) δεν περιλαμβάνουν τον φορέα που τους εκπροσωπεί, τον Εμπορικό Σύλλογο! Τούτο αποδεικνύεται από την αποστολή εξωδίκου στον Εμπορικό Σύλλογο από τον Πρόεδρο Παναγιώτη Πιτσάκη χθες με το οποίο ορίζεται ως χρόνος αποχώρησης από το γραφείο του ισογείου η προσεχής Δευτέρα 12 του Μάρτη!
Ο Εμπορικός σύλλογος Κορίνθου συνήλθε εκτάκτως χθες το βράδυ προκειμένου ν αποφασίσει τις ενέργειες που θα ακολουθήσει. Ήδη την υπόθεση έχουν αναλάβει νομικοί προκειμένου να διερευνηθούν οι δυνατότητες αντίδρασης και παραμονής προφανώς αφού ο εμπορικός ευθαρσώς δήλωνε πως δεν αποχωρεί , ενώ θα πραγματοποιηθεί και συνέντευξη τύπου σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης όπου το Προεδρείο θα δώσει στην δημοσιότητα το χρονικό όλης της υπόθεσης που απ αρχές έτους μας ταλανίζει όπως ανέφερε ο κ.Βασίλης Γεώργαρης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο moriasnews.gr μαζί του ! Σε δήλωση δε στην οποίαν προχώρησε το μεσημέρι σημείωσε πως το ζήτημα πλέον θα τεθεί στο Δ.Σ του Επιμελητηρίου δεδομένου οτι το εξώδικο υπογράφεται μόνο από τον Πρόεδρο ενώ καθιστά σαφές πως οι διαφορές πλέον (δεδομένου οτι μιλάμε για πλήρη έξωση και όχι μετεγκατάσταση) θα λυθούν στα δικαστήρια.

Τα όσα δήλωσε για τις σχέσεις με τον Εμπορικό Σύλλογο την Δευτέρα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου

Η υπόθεση του χώρου φαίνεται πως από την πλευρά του Επιμελητηρίου οδηγείται στα άκρα μόνον όμως όσων αφορά τον Εμπορικό Σύλλογο αφού η ΟΕΒΕ «ησυχάζει» περιέργως το τελευταίο διάστημα παρ ότι ήταν εκείνη που πρώτη είχε επιλέξει τον δρόμο των εξωδίκων. Μαθαίνω βέβαια πως έγινε δήλωση το πρωί από την κυρία Μαρίνα Ταουξίδη σε συνάδελφο που έλεγε πως “θα πάω όπου μου ορίσει ο Πρόεδρος προκειμένου να τον διευκολύνω”! Και να σκεφτείς πως η ΟΕΒΕ είχε ξεκινήσει το χορό των εξωδίκων με πρόθεση τότε του Προέδρου του Επιμελητηρίου να τον…σύρει το χορό και πως όχι η καταγεγραμμένη δήλωση ήταν “Αν θέλει η κ.Ταουξίδη να μιλάμε με εξώδικα, αυτό θα κάνουμε!” Αλλά…πολλά άλλαξαν απο τότε!!!!

Δεδομένης της δήλωσης του υπευθύνου για τις επιχειρήσεις Δημήτρη Μπίτζιου προσφάτως σε τηλεοπτικό αέρα «Δηλαδή να πάμε εμείς στο υπόγειο και όχι ο εμπορικός σύλλογος;» να φανταστώ πως στο γραφείο του ισογείου θα συστεγαστεί ο Πρόεδρος Μπίτζιος και η Πρόεδρος Ταουξίδη ή μήπως η ΟΕΒΕ ανέβει όροφο;

Χριστίνα Τσιορωτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.