Τα 26 εκατομμύρια , η…πλάτη του Δημάρχου και η 3η επανάσταση της Κορίνθου!

1165

«Αν χρειάζονταν τα χρήματα για να σωθεί η χώρα θα βάζαμε πλάτη! Αλλά η Τράπεζα της Ελλάδας στην πλειοψηφία της δεν είναι ελληνική. Μιλάμε για βάναυση παρέμβαση στο αυτοδιοίκητον και δεν θα το επιτρέψουμε»!

Τάδε έφη ο Δήμαρχος Κορινθίων στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο επί αναφοράς της Έρρικας Καραμαλίκη για την μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων και του δήμου Κορινθίων στην Τράπεζα της Ελλάδας. Η προθεσμία για την μεταφορά των 26 εκατομμυρίων που σήμερα διαθέτει ο δήμος εκπνέει σε 1 μόλις μήνα με τις διαθέσεις να είναι…επαναστατικές! «Η ΚΕΔΕ είπα να μην συμμορφωθούμε και αυτό θα κάνουμε! Στην αυτοδιοίκηση χρειάζονται και μάχες και θα τις δώσουμε! Άλλωστε στις τράπεζες που σήμερα τα έχουμε αυτά τα χρήματα , έχουμε διασφαλίσει πολύ καλά επιτόκια»!

Η ΚΕΔΕ να υπενθυμίσουμε αντιδρά για 3η φορά στην προσπάθεια μεταφοράς των διαθεσίμων σε τράπεζα που ορίζει η κυβέρνηση, επί της τελευταίας δε απόφασης έχει ήδη συνεδριάσει 2 φορές εκφράζοντας την κάθετη αντίθεσή της στην εξέλιξη ενώ επιδιώκει και ραντεβού με τον Πρωθυπουργό για την ανάκλησή της.

Εν τέλει το ραντεβού έγινε με τους κυρίους Χαρίτση και Χουλιαράκη όπου και απο κοινού αποφασίστηκε να δοθεί αναστολή έως τις 30 Ιουνίου 2019 στην υποχρέωση των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού να μεταφέρουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην Τράπεζα της Ελλάδος.\

Η πρώτη μάχη λοιπόν…κερδίθηκε!

Χριστίνα Τσιορωτά  

ΥΓ: Η φωτογραφία αποτελεί προϊόν σάτιρας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.