Τα “κατόπιν ενεργειών μου” έχουν τις υπογραφές των πολιτικών προισταμένων

1126

“Το γεφύρι στο Φενεό θα ανασκευαστεί” είπε ο κ. Δέδες ,εκπροσωπώντας το υπουργείο Υποδομών αλλά και τον εαυτό του ως υποψήφιος Περιφερειάρχης( αυτό πάει πακέτο ως φαίνεται).Λύση και στο χρόνιο πρόβλημα του Ξυλοκάστρου δόθηκε με ανακοίνωση παραμονή του Αγίου Βλασίου (πολιούχου της περιοχής) και μάθαμε ότι ξεκινούν οι απαιτούμενες εργασίες για την κατασκευή νέας γέφυρας στον ποταμό Σύθα, στο Ξυλόκαστρο, καθώς επίσης και νέας γέφυρας στο ρέμα Σκουπέικο, στην περιοχή της Λυκοποριάς. Να θυμίσουμε πως με προηγούμενη απόφαση της ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, είχε δοθεί εντολή εκπόνησης από τον Παραχωρησιούχο, αδαπάνως για το Δημόσιο, οριστικών μελετών για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων σε 32 σημεία του Αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος – Πάτρα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται τόσο η γέφυρα του ποταμού Σύθα, όσο και η περιοχή στο ρέμα Σκουπέικο της Λυκοποριάς.

Οι ειδήσεις σημαντικές για τις περιοχές , στοχευμένες στο timming, και βεβαίως είναι πασιφανές πως ο υποψήφιος Περιφερειάρχης δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την θέση του εκεί στο Υποδομών, διότι τόσο στην “δημόσια πρώτη του”, όσο και χθες δείχνει διατεθειμένος να την διατηρήσει , για να εκμεταλλευτεί τα όσα γίνονται απο την κυβέρνηση και να τα εντάξει στο “κατόπιν ενεργειών μου” , που βεβαίως έχει την υπογραφή του κ. Σπίρτζη ,προισταμένου του κ. Δέδε. Αλλά κατά τα άλλα κατέρχεται ελεύθερος και ωραίος στις εκλογές.

Βέβαια , η αντίφαση που υπάρχει εδώ ,είναι πώς ο κ. Δέδες μέχρι ώρας κρατά λεκτικές αποστάσεις ως υποψήφιος απο τους κυβερνώντες(δήλωσε πως είναι ακομμάτιστος ο συνδυασμός του) ενώ τους έχει πολιτικούς προισταμένους και μάλιστα οικειοποιείται το έργο τους στην Πελοπόννησο ως να ήταν αποκλειστικά δικό του !

Είναι αυτά τα παιχνίδια τα εκλογικά των υποψηφίων που θαρρούν πως ο κόσμος δεν καταλαβαίνει..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.