Τατούλης:”Προσπάθησαν να μας εξαφανίσουν και απέτυχαν παταγωδώς! Οι Πελοποννήσιοι έχουν αντανακλαστικά!

355

“Σήμερα η Νέα Πελοπόννησος με όλα της τα μέλη και τα στελέχη απέδειξαν τις αντοχές που έχουν και κυρίως την πολιτική τους διάσταση” δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης κατά την συνέντευξη τύπου προς τα ΜΜΕ αναφερόμενος στο πρόσφατες διαγραφές των περιφερειακών συμβούλων της παράταξης του απο το κόμμα της ΝΔ για την επιλογή τους να παραμείνουν στο πλευρό του στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές.

Ο Πέτρος Τατούλης κατά την τοποθέτησή του αυτή έστειλε πολλά μηνύματα τόσο στην ΝΔ και στην πολεμική που επιδεικνύει στην Πελοπόννησο κατά του ιδίου προσωπικά, όσο και στην πλευρά του Παναγιώτη Νίκα, τον οποίο χωρίς να κατονομάσει ούτε μια φορά, τον τοποθέτησε στην “άλλη πλευρά” , σε εκείνην που παραδόξως επιθυμεί τα κόμματα να δημιουργούν προϋποθέσεις ώστε να ελέγχουν τους αυτοδιοικητικούς θεσμούς , δημιουργώντας “μαύρες σελίδες ” στην Πελοπόννησο.

“Βγαίνουμε πιο ισχυροί μέσα απο αυτή την διαδικασία των παρεμβάσεων με αυτόν τον βίαιο τρόπο. Και παρατηρούμε σήμερα μέσα απο τις εξελίξεις και τις συζητήσεις πως το θέμα των πολιτικών της αποστασίας απασχολεί. Η μεγαλύτερη όμως προσπάθεια αποστασίας και αποσταθεροποίησης έγινε στην Πελοπόννησο. Το ισχυρό πολιτικό μας μπαγκράουντ , η μεγάλη μας εμπιστοσύνη στους πολίτες , η αξιοπιστία μας ,είναι το ισχυρότερο όπλο για να αποτρέπονται τέτοιου είδους πολιτικές εκτροπές. Αυτή είναι και η καλύτερη απάντηση σε όσους θέλουν να συμμαχήσουν με τέτοιες διαδικασίες. Είναι εξαιρετικά αντιθετικό να βλέπεις απο τη μια πλευρά να κατηγορείται η προσπάθεια αποστασίας στη κεντρική πολιτική σκηνή και απο την άλλη η εχθρότητα και η προσωπική διαφωνία να προσωποποιείται με διαφορετική κατεύθυνση στα τοπικά πράγματα. ” κατέληξε ο Περιφερειάρχης.

Αναφερόμενος στην γενικότερη στρατηγική της άλλης πλευράς ,αυτή του αιφνιδιασμού, τόνισε πως απέτυχε παταγωδώς.

Η αρχική τους πρόθεση ήταν να βρουν τον τρόπο που θα εξαφανίσουν τη Νέα Πελοπόννησο απο τις εξελίξεις , τώρα ψάχνουν να βρουν ποιος είναι ο δεύτερος και ποιος ο τρίτος. Οι πολίτες στην Πελοπόννησο έχουν διαφορετικά αντανακλαστικά .Ό,τι και αν κάνουν απο εδώ και πέρα όσο και αν εμπλέκονται κομματικοί μηχανισμοί και πολιτικά πρόσωπα , τόσο θα αποδυναμώνονται απο την μια και απο την άλλη θα έχουν πρόβλημα στο μέλλον. Μην ξεχνάμε πως οι εξελίξεις τρέχουν . Όπως όλα δείχνουν πρώτα θα έχουμε αυτοδιοικητικές εκλογές και μετά εθνικές. Κάτι που αποτυγχάνει ως μέσο χειραγώγησης δημιουργεί νέες προυποθέσεις οι οποίες αποδυναμώνουν την επιρροή στην κοινωνία.” είπε ο κ. Τατούλης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.