Σώπα όπου να ναι  θα … σωπάσουν ΜΕ ΝΟΜΟ οι καμπάνες! Ο Γιώργος τώρα δικαιώνεται! (video)

149
  • “Σας τα λεγα πριν 10 χρόνια” μοιάζει να λέει σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου και πως όχι!

Κάτι ξέρουν που έχουν αρχίσει και τις κλέβουν από κοιμητήρια και εκκλησιές; Τι να σας πω, μάλλον καλά πληροφορημένοι είναι οι επιτήδιοι που τελευταία και στην Κορινθία δεν αφήνουν καμπάνα για καμπάνα αφού η κυβέρνηση επεξεργάζεται νόμο για τα σήμαντρα!

Τι θα λέει ο νόμος; Θα λέει «σίγαση κωδωνοκρουσίας!»

Γιατί; Γιατί λέει ενοχλούν! Μα καλά ! Τώρα το θυμηθήκαμε; ΌΧΙ! Τώρα τα παράπονα έγιναν πολλά, είναι παράπονα εκ προσφύγων και επειδή ετούτη η κυβέρνηση ιδιαιτέρως ευαίσθητη είναι , είπε να προστατεύει τουλάχιστον τα αυτιά τους αφού στα άλλα στα σημαντικά όσο να πεις ένα προβληματάκι το έχει!

Τι σου μελε να πάθεις καημένε ιερέα της ενορίας μου! Θα πρέπει να  μετράς τα ντεσιμπέλ από δω και πέρα, να ρυθμίζεις την ένταση διότι εκτός από τα αυτιά μου , ενοχλείς και το περιβάλλον! Ο νόμος το λέει, μην με παρεξηγείς!

Όσο για εσάς που θα βιαστείτε να πείτε για το νέο νόμο θα σας πω πως υπάρχει ήδη νόμος , ο  1650/86 ο οποίος προβλέπει τὴν προστασία τοῦ περιβάλλοντος και συγκεκριμένα ὁρίζει (ἄρθρο 2) ὅτι ὡς ρύπανση τοῦ περιβάλλοντος θεωρεῖται καὶ ὁ θόρυβος, ἐφ’ ὅσον ὅμως ἔχει τοιαύτη ἔνταση ὥστε νὰ προκαλεῖ ἀρνητικὲς ἐπιπτώσεις στὴν ὑγεία, με κάποιες τροποποιήσεις.

Σ αυτόν να πάταγε και ο Γιώργος ( όπου Γιώργος ο Παπανδρέου) που είχε στείλει ( Ως υπουργός Εξωτερικών τότε) την προσωπική του φρουρά ευρισκόμενος στο εξοχικό του στην ορεινή δυτική Κορινθία πριν χρόνια  για να σταματήσουν οι καμπάνες του παρακείμενου ξωκλησιού που γιόρταζε επειδή… ενοχλούσαν τη συζήτηση του! Από πρώτο χέρι τα ξέρω αναγνώστη μου γιατί στο video που ακολουθεί έχω κάνει το ρεπορτάζ για λογαριασμό του Alpha τότε, δεδομένου οτι το αίτημα του Υπουργού Παπανδρέου είχε ξεσηκώσει θύελλα! 

 

10 χρόνια μετά… η δικαίωση για το Γιώργο Παπανδρεόυ έρχεται έστω και μέσω των προσφυγικών διαμαρτυριών και των Συριζαικών ευαισθησιών!

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.