“Σώπα όπου να ‘ναι θα σημάνουν οι καμπάνες”- Ανακοινώσεις και για το Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”

1223

Εκτός απο τον φωτισμό της Ακροκορίνθου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ανακοίνωσε πως είναι έτοιμο το τεχνικό δελτίο και θα προωθηθεί η ένταξη στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου το έργο της αποκατάστασης  των βλαβών που έχει υποστεί το θέατρο Εξαμιλίων “Μίκης Θεοδωράκης”.

Το Θέατρο    κατασκευάστηκε το 2002 επί νομαρχιακής θητείας του Άγγελου Μανωλάκη με πολύ κόπο, μεράκι, υπεράνθρωπες προσπάθειες, οικονομικό κόστος για τους πολίτες της Κορινθίας και κυρίως με το μεγάλο όραμα της φιλοξενίας ιδιαίτερα σημαντικών και αξιόλογων εκδηλώσεων πολιτισμού τόσο Κορινθιακού όσο και Πανελλαδικού ενδιαφέροντος. Πριν αρκετά χρόνια βιώσαμε την εγκατάλειψη, την λεηλασία του  .

Προχθές ανακοινώθηκε λοιπόν η αποκατάσταση βλαβών  εκ νέου και ευτυχώς ο Περιφερειάρχης δεν επισήμανε αυτή την φορά πως οι πολίτες πρέπει να φυλάσσουν το θέατρο που βρίσκεται ολομόναχο μέσα στους ελαιώνες,διότι εκεί θα πρέπει να φυλάς σκοπιές με την μοναξιά σου! 

 

Όπως και να έχει επειδή θα δαπανηθούν χρήματα πρέπει να προνοηθεί  και πώς θα φυλαχθούν αυτές οι επενδύσεις απο λογής λογής αγύρτες.Εκεί είναι η απόλυτη ευθύνη της Πολιτείας.

 

Τζ. Σουκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.