Σύσκεψη τώρα για την Ερμού στο Δημαρχείο!

554

Ο Δήμος Κορινθίων έβαλε εν τέλει φρένο στις εργασίες που ήθελε σήμερα να ξεκινήσει ο εργολάβος στην οδό Ερμού. Οι αξιώσεις του αναδόχου προκάλεσαν προβλήματα στην ομαλή έναρξη του έργου αναφέρουν τα δημαρχιακά λεγόμενα, με το ζήτημα να τίθεται αυτήν την ώρα σε σύσκεψη μεταξύ του Δήμου και του υπευθύνου του έργου!

Την ίδια ώρα ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Βασίλης Νανόπουλος μιλά για ένα έργο προεκλογικής εκστρατείας το οποίο δεν μελετήθηκε σωστά, κυρίως ως προς το χρόνο υλοποίησης αφού υπάρχουν αντιδράσεις από τους εμπόρους της οδού. “Το έργο πρέπει να γίνει ωστόσο είναι συνήθης η τακτική του κ.Πνευματικού να κάνει έργα σε κεντρικά σημεία για να εξυπηρετήσει προεκλογικούς σκοπούς. Θα έπρεπε να έχει υπάρξει συνεννόηση με τους εμπόρους και οι εργασίες να γίνουν σε περίοδο που θεωρητικά είναι “νεκρή”.

Η δημοτική αρχή βέβαια αντιπαρέρχεται και μιλά για συνεννόηση η οποία υπήρξε, συνεννόηση η οποία έδωσε ως καταλληλότερο χρόνο εκτέλεσης του έργου, την περίοδο αφού ανοίξουν τα σχολεία. Εκείνο το οποίο δεν αντιπαρέρχεται είναι τα υλικά τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ζήτημα το οποίο θέτει η “Συμμαχία Πολιτών”, “ελπίζω να μην χρησιμοποιηθούν τα ίδια πλακάκια που γλιστρούν γιατί είδα ένα φορτηγό της ίδιας εταιρίας στην πόλη” είπε ο κ.Νανόπουλος για να λάβει απάντηση – ευφυολόγημα εκ του Δημάρχου “όσοι δεν με ψηφίζουν θα γλιστρούν”.

Η ουσία είναι πως η σύσκεψη που τώρα είναι σε εξέλιξη θα καθορίσει το μέλλον του έργου και την ημερομηνία έναρξης των εργασιών οι οποίες σημειωτέον έχουν σφιχτό χρονοδιάγραμμα 30 ημερών. Αρκεί φυσικά να ξεκινήσουν!

Χριστίνα Τσιορωτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.