Σύντομα το Κέντρο Υποστήριξης Δανειοληπτών Κορινθίας

764

Τσόγας – Καλλίρης συναντήθηκαν και συζήτησαν για το Κέντρο Υποστήριξης Δανειοληπτών στην Κορινθία.Και απο ό,τι μαθαίνουμε απο δελτίο τύπου του αντιπεριφερειάρχη η λειτουργικότητα του χώρου στέγασης του Κέντρου είναι σε φάση ολοκλήρωσης.

Εμείς ελπίζουμε αυτό να γίνει το συντομότερο δυνατό.

Διότι το Κέντρο θα παρέχει «συμβουλευτικές υπηρεσίες (οικονομικής και νομικής φύσεως) και ενημέρωση των πολιτών για θέματα διαχείρισης οφειλών εξυπηρετούμενων ή μη ιδιωτικών δανείων».

Θα ενημερώνει τους δανειολήπτες ως προς τα δικαιώματά τους σε σχέση με τις οφειλές τους προς τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εξυπηρετούμενων ή μη ιδιωτικών δανείων.

Θα μεσολαβεί , κατόπιν αιτήσεων των δανειοληπτών, και θα συνδιαλέγεται με τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία ρύθμισης των οφειλών.

Θα παρέχει εξειδικευμένη συμβουλευτική στους οφειλέτες που υπάγονται στον Κώδικα Δεοντολογίας για την Εξωδικαστική Επίλυση Διαφοράς.

Και κυρίως θα συμβάλλει στην έγκαιρη παρέμβαση για άτομα ευάλωτα στην υπερχρέωση λόγω οικονομικών παραγόντων, όσο και για άτομα που αντιμετωπίζουν ξαφνικές δυσχέρειες.
Το περιμένουμε λοιπόν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.