Σύντομα με νερό Στυμφαλίας όλα τα δ.δ. του δήμου Κορινθίων

487

Πληροφορηθήκαμε μέσω της κριτικής που ασκεί ο κ. Νίκος Ζαχαρόπουλος ,πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Σικυωνίων στον δήμαρχο της περιοχής Σπύρο Σταματόπουλο πως στο αμέσως προσεχές διάστημα η Υπηρεσία Διαχείρισης Υδάτινων Πόρων στην Πάτρα αναμένεται να εγκρίνει το αίτημα του δήμου Κορινθίων για την διάθεση ποσότητας 10.000.000m3 εκ. κυβικών νερού το χρόνο στους δημότες από την περιοχή της Στυμφαλίας.
Με το νερό αυτό ο Δήμος Κορίνθου αναμένεται να υδρεύσει το σύνολο των δημοτών της Κορίνθου και όλων των Τοπικών Κοινοτήτων από το Λέχαιο μέχρι τη Σολυγεία το Σαρωνικό, τη Τενέα και το Σοφικό.Σύμφωνα με πληροφορίες πράγματι ο δήμος έχει κάνει αίτηση,έχει καταθέσει την διαχειριστική μελέτη (ΦΕΚ) και αναμένεται η εξειδίκευση αυτής από την Υπηρεσία Υδάτινων Πόρων .
Και μπορεί αυτή η είδηση να πραγματώνει τις εξαγγελίες Πνευματικού αλλά από την άλλη ,η αλήθεια είναι πως οι Σικυώνιοι γείτονες τέτοια μαθαίνουν και οργίζονται, μην γνωρίοζοντας περισσότερες λεπτομέρειες, αφού εν προκειμένω οι εξαγγελίες Σταματόπουλου για πόσιμο νερό οδηγούν σε «ναυάγιο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.