ΣΥΡΙΖΑ αποτάσσεται Τατούλη;

165

Πρωτοβουλία πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας και με ανακοίνωσή του «αποτάσσεται» τον Τατούλη! Και τι δεν λέει , και τι δεν προσάπτει στον Περιφερειάρχη η Νομαρχιακή του κυβερνώντος κόμματος σε μια ανακοίνωση που ενδεχομένως μελλοντικά να την εκθέσει κιόλας! Διότι , όπως και να το κάνουμε οι σχέσεις στην πολιτική είναι ωσάν την ζύμη! Τις πλάθεις αναλόγως το τι θέλεις να κάνεις, τι θέλεις να δημιουργήσεις!

Η ανακοίνωση γράφτηκε επειδή ο Πέτρος Τατούλης στο τελευταίο Περιφερειακό μίλησε περί στήριξης της υποψηφιότητας του από τον ΣΥΡΙΖΑ! Αχός βαρύς ακούσθηκε λοιπόν στη Νομαρχιακή η οποία τούτο το ποτήρι, όχι δεν θα το πιεί! «Στη σφαίρα της φαντασίας του ανήκει η στήριξη» είπε εξ αρχής η Νομαρχιακή για να βγάλει και το συμπέρασμα πως πρόκειται για διακαή πόθο διατήρησης της καρέκλας του !

Η Νομαρχιακή δεν σταματά σε αρνήσεις και συμπεράσματα! Διαμηνύει κιόλας και τούτο ακόμα πιο επικίνδυνο φαντάζει διότι όπως είπαμε οι σχέσεις πλάθονται αναλόγως αλλά… είναι και αυτό το πρόσφατο αναπτυξιακό όπου Υπουργοί και Πρωθυπουργός έδωσαν στον περιφερειάρχη «γη και ύδωρ!»

Πάρα ταύτα διαμηνύει η Ν.Ε  πως «ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στη διακυβέρνηση της χώρας με καθαρή εντολή του Ελληνικού λαού να απαλλάξει τη χώρα από τις παθογένειες του παρελθόντος που μας οδήγησαν σ αυτή τη πρωτοφανή οικονομική και κοινωνική κρίση που βιώνουμε όλοι μας τα τελευταία χρόνια με το χειρότερο τρόπο. Οι παθογένειες αυτές έχουν να κάνουν με το αμαρτωλό πολιτικό κατεστημένο της χώρας μας και ο κος Τατούλης είναι ένας από τους εκφραστές του»

Με.. πόδι στο γκάζι η τοπική Νομαρχιακή μιλά «για αγώνα που θα δοθεί μέχρι τέλους ώστε να επέλθει δημοκρατία, διαφάνεια, τιμιότητα και ειλικρίνεια στη πολιτική ζωή της Περιφέρειας, στοιχεία με τα οποία δεν συνάδει η μέχρι τώρα πρακτική με την οποία πορεύτηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια ο κος Τατούλης»

Καταλήγει δε με το Αναπτυξιακό που σας έλεγα πριν, όχι βέβαια με τα έργα που η κυβέρνηση έδωσε απλόχερα στον Περιφερειάρχη αλλά με τον διάλογο και τις προτάσεις των φορέων και της κοινωνίας που έγιναν σε αυτό, καλώντας σε συνδρομή της υγιείς πολιτικές δυνάμεις της Περιφέρειας ( αν και δεν ορίζεται ποιες είναι οι υγιείς).

Εκείνο που αναρωτιέται κανείς είναι εάν πρόκειται για «γραμμή» του κόμματος την οποίαν φαντάζομαι εκφράζει ο επικεφαλής και όχι μια τοπική Νομαρχιακή ή αν αποτελεί «ελπίδα και πόθο» της τοπικής νομαρχιακής η υποψηφιότητα Τατούλη να μην στηριχθεί στις επερχόμενες εκλογές…

Το βέβαιον είναι πως ο Πέτρος Τατούλης έχει κατορθώσει ως «πολιτικός χαμελαίων» να στηριχθεί από όλες τις εν ενεργεία κυβερνήσεις ! Θα είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η εξαίρεση;Και αν ναι… ποιος θα είναι ο δικός της υποψήφιος, υποψήφιος με αξιώσεις έναντι του εν ενεργεία την φαρέτρα και του οποίου αυτή η κυβέρνηση γέμισε με όπλα στο πρόσφατο Αναπτυξιακό;

Ενδεχομένως αγαπητοί σύντροφοι να συμβεί ότι έπαθε τοπικός Βουλευτής σε συζήτησή του με δημοσιογράφο στο περιθώριο του συνεδρίου με αντικείμενο τα απορρίμματα. «τελικά υπαναχωρήσατε Βουλευτά μου και ήρθατε στις θέσεις Τατούλη» είπε ο εκπρόσωπος του τύπου στον Βουλευτή , για να πάρει την απάντηση «όχι βέβαια, ο Τατούλης ήρθε στις θέσεις μας» και ενώ είχε ανακοινωθεί η ΣΔΙΤ από τους αρμόδιους υπουργούς!

Ύπνο βαθύ και μην με ξυπνάτε; Ίσως ναι , ίσως και όχι! Η ουσία είναι πως η θεωρία πρέπει να συνοδεύεται από πράξη! Και τέτοιες ανακοινώσεις να έχουν την υπογραφή του κόμματος και όχι μιας τοπικής… Διότι έχουν οι καιροί γυρίσματα και οι πολιτικές σχέσεις αλλάζουν!

Διότι δεν φαντάζομαι αγαπητή μου Νομαρχιακή όταν διεκδικούσες την ψήφο του λαού να πίστευες πως θα είχες ανάγκη τον Καμμένο !

Και επειδή ο λαός μας λέει «Μεγάλη μπουκιά φάε , μεγάλο λόγο μην λες» φέρσου με σύνεση για να μην βρεθείς εσύ, ως τοπική της Αρκαδίας, να ηγείσαι της στήριξης της υποψηφιότητας Τατούλη στο άμεσο μέλλον!

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.