Συνεργασία Κολοβού – Μουρούτσου

273

 \r\n

\r\n

\r\n

Κοινή ανακοίνωση εκδόθηκε για την εκλογική συνεργασία των δημοτικών παρατάξεων Γορτυνίας  “ΓΟΡΤΥΝΙΑ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ” και “ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ”.

\r\n

\r\n

\r\n

Πρόκειται για την παράταξη που μέχρι πρότινος είχε επικεφαλής τον Παρασκευά Παρασκευόπουλο και πλέον αρχηγός είναι ο Ανδρέας Κολοβός και την παράταξη που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και έχει επικεφαλής τον Γιάννη Μουρούτσο.

\r\n

Αυτές οι δύο παρατάξεις λοιπόν θα συνεργαστούν και επικεφαλής του ενωτικού αυτού σχήματος ανακοινώθηκε ότι θα είναι ο Κολοβός.

\r\n

\r\n

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: «Βρισκόμαστε ενόψει των επερχόμενων Δημοτικών Εκλογών, που διεξάγονται μέσα στην τεράστια ανθρωπιστική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας, στη φτωχοποίηση της κοινωνίας μας, στη γιγαντωμένη ανεργία που πλήττει  τους νέους, στη συρρίκνωση – κατάργηση δομών  και υπηρεσιών εκπαίδευσης  και κοινωνικής φροντίδας, στην εγκατάλειψη και ερημοποίηση της Γορτυνίας μας, αλλά και στην ανεπάρκεια, στην ανικανότητα  και στην αδιαφανή- φαύλη διαχείριση  της σημερινής  δημοτικής αρχής.

\r\n

Οι Δημοτικές Κινήσεις «Γορτυνία – Νέα Εποχή» και «Ριζοσπαστική Ανατρεπτική  Δημοτική Κίνηση Γορτυνίας», στη βάση των κοινών προβληματισμών και αντιλήψεων, της ισότιμης συνεργασίας χωρίς προαπαιτούμενα και με τη διατήρηση της οργανωτικής αυτονομίας της κάθε κίνησης ξεχωριστά, με σεβασμό στη συλλογικότητα και την υπεράσπιση  των από κοινού συμφωνηθέντων, ανακοινώνουν την απόφασή τους  να συγκροτήσουν, μαζί και με  άλλες Δημοτικές Κινήσεις ή μεμονωμένους συμπατριώτες μας, που μοιράζονται μαζί μας κοινές αγωνίες και προβληματισμούς, έναν ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ  για την ΓΟΡΤΥΝΙΑ,  με επικεφαλής  τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ανδρέα  Κολοβό.

\r\n

 

\r\n

Οι Δημοτικές Κινήσεις δεσμεύονται να υπηρετήσουν με  συνέπεια, διαφάνεια, αξιοκρατία, αγωνιστικότητα  και προ πάντων με τη συμμετοχή των  Πολιτών της Γορτυνίας, για :

\r\n

  \r\n

 • Την αντιμετώπιση των συνεπειών της Οικονομικής Κρίσης, που υπάρχει στη χώρα και κατ’ επέκταση στο Δήμο μας, που είναι αποτέλεσμα των Αντιλαϊκών  Πολιτικών,  που εφαρμόζονται  από τις Κυβερνήσεις, στα πλαίσια των μνημονίων που οι ίδιες έχουν υπογράψει, μέσα από την ανάπτυξη υπηρεσιών κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης.
 • \r\n

 • Την υπεράσπιση του Δημόσιου Χαρακτήρα βασικών υπηρεσιών προς τον Πολίτη, όπως είναι αυτές της Δημόσιας Υγείας και της  Δημόσιας Παιδείας,  με τις οξυμένες ιδιαιτερότητες  που εμφανίζονται στο Δήμο Γορτυνίας.
 • \r\n

 • Την απόκρουση των Καλλικρατικών  επιλογών,  που έχουν σαν αποτέλεσμα τη συρρίκνωση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  και τον Οικονομικό  της μαρασμό .
 • \r\n

 • Την αντιμετώπιση των οξυμένων  Τοπικών Προβλημάτων,  που αντιμετωπίζει κάθε χωριό ή πόλη του Δήμου ξεχωριστά.
 • \r\n

 • Τη διεκδίκηση και επίλυση των οξυμένων προβλημάτων  Υποδομής ( Οδικό Δίκτυο, Ύδρευση,  Αποχέτευση κλπ)
 • \r\n

 • Τη συμβολή του Δήμου (σχεδιασμός- μελέτες- διεκδίκηση πόρων- συνεργασία με  άλλους φορείς )  στη Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Περιοχής μας,  για  την ενίσχυση του Πρωτογενούς τομέα Παραγωγής ( Γεωργία – Κτηνοτροφία ) αλλά και του Τουρισμού – Αγροτουρισμού.
 • \r\n

\r\n

\r\n

Καλούμε όλους τους Πολίτες της Γορτυνίας, να στρατευτούν  μαζί μας, για να βγάλουμε την περιοχή από το τέλμα, να δώσουμε τέλος σε μια περίοδο γραφειοκρατίας, αδιαφάνειας, ρουσφετολογίας, κατασπατάλησης Δημόσιων πόρων και εγκατάλειψης των  χωριών και του Δήμου μας στο έλεος του Θεού.

\r\n

Από κοινού θα δώσουμε τη μάχη  για μια νέα αντίληψη στα Δημοτικά δρώμενα , για μια Δημοτική Αρχή πραγματικά Δημοκρατική, Αγωνιστική  και Κρυστάλλινα Διάφανη.

\r\n

\r\n

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣΓΙΑ ΤΗ «ΓΟΡΤΥΝΙΑ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», Ανδρέας  Κολοβός ΓΙΑ ΤΗ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ», Γιάννης  Μουρούτσος Δημητσάνα, 26 Μαρτίου 2014.»

\r\n

\r\n

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.