“Συνεννόηση των 2 κόσμων” και όχι ταύτιση για τον κοινό στόχο – Το πολιτικό μήνυμα Τατούλη

878

“Αποδείξαμε στην Πελοπόννησο ότι δημιουργούμε θεσμούς και δομές, επιβάλλοντας ένα μοντέλο συνεργασίας και συνεννόησης όλων των θεσμικών φορέων, κυρίως μέσα από τη διεκδίκηση του αμοιβαίου συμφέροντος”είπε στην χθεσινή ομιλία του ο Περιφερειάρχης  κατά τα εγκαίνια της έκθεσης των Επιμελητηρίων στην Κόρινθο.

Ο Τατούλης έδωσε για μια ακόμα φορά το στίγμα της υποψηφιότητάς του στις προσεχείς εκλογές απέναντι στις κομματικές στηρίξεις.

Μίλησε για το πολιτικό διακύβευμα της νέας εποχής, που επιβάλλει συνεργασία, λειαίνοντας τις διαφορές και αναζητώντας τα κοινά σημεία για την επίτευξη του κοινού στόχου.  «Επιβάλλαμε τη βασική αρχή, ότι οι διαφορετικοί κόσμοι πρέπει να συνεννοηθούν. Σε καμία περίπτωση δεν είπαμε ότι οι διαφορετικοί κόσμοι θα πρέπει να ταυτιστούν»  και σημείωσε ότι αυτή τη συνεννόηση, αυτή την ασφάλεια της συνεννόησης την έχουν επιβάλλει πλέον οι πολίτες.

Αναφερόμενος στο Αναπτυξιακό Συνέδριο της Τρίπολης, με αφορμή την διαπίστωση του Υπουργού Επικρατείας κ. Βερναρδάκη, πως υπήρξε το πιο επιτυχημένο, ο Περιφερειάρχης είπε πως “Το συνέδριο ήταν το πιο επιτυχημένο γιατί ήταν απόρροια της δουλειάς μας, του ήθους και του ύφους των Πελοποννησίων. Του ακομμάτιστου πατριωτισμού ως σημαία της ύπαρξης μας, για να αποδείξουμε πως αντέχουμε και δεν κιοτεύουμε”είπε ο Περιφερειάρχης.

Τζ. Σουκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.