Συναγερμός στον πεζόδρομο της Πυλαρινού!

764

Όχημα της Αστυνομίας έχει σπεύσει εδώ και λίγη ώρα στον πεζόδρομο της Πυλαρινού, στην συμβολή της με την Εθνικής Αντιστάσεως! Το πλήρωμα του δεν έχει αφήσει στην κυριολεξία δίκυκλο για δίκυκλο, ο έλεγχος είναι εξονυχιστικός και οι κλήσεις πέφτουν βροχή! Δεν γλίτωσαν ούτε και τα σταθμευμένα των οποίων οι ιδιοκτήτες είτε εργάζονταν είτε απολάμβαναν κάπου τον καφέ τους!Τα ποδήλατα δεν απασχόλησαν το κλιμάκιο της ΕΛΑΣ αφού η είσοδος και κίνηση τους δεν απαγορεύεται.

Στην αγορά , για την παρουσία του περιπολικού που έκοβε κλήσεις σε όποιο δίκυκλο κινείτο, «έπεσε σύρμα» γρήγορα και  όπως βλέπετε στην φωτογραφία του Moria ακόμα και τα deliveryboys έκαναν τις παραδόσεις τους εντός του πεζοδρόμου… με τα πόδια! Βροχή λένε οι πληροφορίες μας τα παράπονα για τις.. καθυστερήσεις διότι άλλο να παρκάρεις το μηχανάκι στο σημείο παράδοσης και άλλο στις εισόδους του πεζοδρόμου και να το κόβεις με τα πόδια!

Η παρουσία των αντρών της αστυνομίας έρχεται σε συνέχεια του κλιμακίου που χτένισε την αγορά το Σάββατο και θέλουμε να πιστεύουμε πως η έντονη και επισταμένη παρουσία γίνεται για λόγους τάξης και νομιμότητας και όχι εισπρακτικούς!

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.