Συμβούλιο στο Ναύπλιο για το open mall σήμερα, στην Κόρινθο;

1029

 Η Κόρινθος μπορεί να μην είναι η μόνη που…ανακάλυψε τα open mall λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία υποβολής φακέλου αφού είδαμε εκδηλώσεις τελευταίας στιγμής στο Κιάτο, βλέπουμε τώρα και στο Ναύπλιο, είναι όμως η μόνη που..προσπερνά το ανώτατο όργανό της! Διότι, αναγνώστη μου, στο Ναύπλιο συνεδριάζουν σήμερα στις 18:00 προκειμένου ως σώμα να εγκρίνουν την υποβολή της πρότασης στην Πράξη «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ναυπλιέων» στον άγονα Προτεραιότητας 01 «Ανάπτυξη Επιχειρηματικότητας με τομεακές προτεραιότητες» του ΕΠΑΝΕΚ αλλά και την υπογραφή σχεδίου Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του οικείου Εμπορικού Συλλόγου!

Στην Κόρινθο, το εν λόγω μνημόνιο αναφέρεται ως τετελεσμένο στην υπεύθυνη δήλωση που έχουν κληθεί να υπογράψουν οι έμποροι, ενώ ως φαίνεται –αφού ως σήμερα ανάλογη πρόσκληση συνεδρίασης με το αυτό θέμα δεν υπάρχει και η προθεσμία υποβολής εκπνέει στις 30/11- δεν είναι απαραίτητη και η έγκριση του σώματος!

Με μια…χαμένη πλειοψηφία άραγε μπορείς να πράττεις έτσι;

Χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.