Στ. Γκουρβέλος: Η διακοπή του πρωταθλήματος δείχνει αμηχανία

297

Ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα με την επίθεση στον αρχιδιαιτητή Δ. Γκρούτση, εξέδωσε ο πρόεδρος της «Ενωτικής Κίνησης για την Αναμόρφωση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου» κ. Στάθης Γκουρβέλος, στην οποία επισημαίνει τα εξής: «Παρακολουθώντας  με προσοχή τα γεγονότα μετά το βίαιο περιστατικό εναντίον του αρχιδιαιτική Κ. Γκρούτση δηλώνουμε τα εξής:
1. Καταδικάζουμε με τον ποιο απερίφραστο τρόπο την σκαιή και θρασύτατη -προϊόν  δειλίας και μικροπρέπειας-επίθεση κατά του αρχιδιαιτητή της Ενώσεως.
2. Ευχόμαστε ολόψυχα την ταχεία ανάρρωσή του και επιστροφή στα καθήκοντά του.
3.Επισημαίνουμε την ανάγκη εξομάλυνσης  της έντασης και επαναφορά της ομαλότητας.
4. Θεωρούμε πως εκείνο που πρέπει να επιδιωχθεί είναι η θωράκιση  των θεσμών και η μέγιστη αξιοπιστία.
5. Η απόφαση της Ένωσης να διακόψει το πρωτάθλημα ως προς τον χρονικό ορίζοντα που θέτει (επ’ αόριστον) δείχνει καθαρή αμηχανία και αδυναμία απάντησης στο φαινόμενο με κύρος και θεσμική αυτοπεποίθηση, καθώς προτείνεται ουσιαστικά η ακινησία και η θεραπεία δια της λήθης!
6. Δίνεται με επίσημες- μη  ενέργειες ουσιαστικά– η δυνατότητα σε τραμπούκους να επιβάλλουν τη θέλησή τους για χάος και αποπροσανατολισμό ολοκληρώνοντας την εικόνα μιας αδύναμης και άβουλης διοικητικής αρχής που παρακολουθεί τα γεγονότα σχεδόν με ανατολίτικη μοιρολατρεία.
7. Αυτή τη στιγμή χρειάζεται το σθένος και η οξυδέρκεια για γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα που θα δώσει το μήνυμα πως οι θεσμοί- όταν λειτουργούν σωστά- δεν εκβιάζονται».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.