Στο πλευρό του Πελοπίδα Καλλίρη και ο Χρήστος Κορδώσης

455

Συνεχίζονται οι δηλώσεις στήριξης της υποψηφιότητας του αντιπεριφερειάρχη Πελοπίδα Καλλίρη για το δήμο Κορινθίων.

Αυτή την φορά ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρήστος Κορδώσης δηλώνει την συμπόρευσή του με τον κ.Καλλίρη, δίνοντας παράλληλα εκτός απο το αυτοδιοικητικό του στίγμα και το πολιτικό,αφού υπογραμμίζει και την προυπόθεση η οποία συνέβαλε στο να συμμετάσχει ενεργά σε μια προσπάθεια που ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές , την “απόλυτα θετική ανταπόκριση της κομματικής παράταξης της ΝΔ “.

ΔΗΛΩΣΗ

ΧΡΗΣΤΟΥ Π. ΚΟΡΔΩΣΗ

Στη δήλωση ανεξαρτητοποίησής μου από τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», έθεσα ως αυτονόητη για μένα συνθήκη της αποτελεσματικής συνέχισης του καθημερινού αγώνα και της συμμετοχής μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τη συνύπαρξη συνοδοιπόρων με κοινές αρχές και προθέσεις, κοινό όραμα και συμφωνία στους τρόπους και τα μέσα υλοποίησής του.

Όταν αυτή η αδιαπραγμάτευτη συνθήκη συντρέχει, όταν τα διδάγματα της μέχρι σήμερα πορείας μου συνηγορούν, κι όταν η ανταπόκριση των συμπολιτών μου είναι ήδη θετική, τότε η επιλογή μου έχει ήδη δικαιωθεί. Όταν αυτή η επιλογή λαμβάνει παράλληλα και την απόλυτα θετική ανταπόκριση της κομματικής παράταξης την οποία υπηρετώ από τη θέση του Προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Ν.Δ. Κορινθίας, τότε ο αγώνας ξεκινάει  με τις καλύτερες προοπτικές.

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων. Για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει και ονειρευόμαστε!

Χρήστος Π. Κορδώσης

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κορινθίων

Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Κορινθίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.