Στη ΝΕΜΕΑ ο Νίκας την ώρα που η Καλαμάτα “πάλευε” με τα καιρικά φαινόμενα

1058

Υπό έλεγχο τέθηκε η κατάσταση στη Μεσσήνη όπως διαπιστώθηκε στην έκτακτη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία των αυτοδιοικητικών θεσμών της Μεσσηνίας, για να αντιμετωπιστούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών.  

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης επισκέφθηκε τις περιοχές της Μεσσηνίας που αντιμετωπίζουν προβλήματα από την κακοκαιρία, νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ το βράδυ συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Μεσσήνης.  

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το υψηλό επίπεδο συνεργασίας των αυτοδιοικητικών θεσμών υπογραμμίζοντας ωστόσο την απουσία του Δημάχου Καλαμάτας από την πόλη κατά την διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων.

Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ανέφερε στην δήλωση του: «Θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίησή μου για το υψηλό επίπεδο συνεργασίας των αυτοδιοικητικών θεσμών, του δημάρχου και της περιφερειακής αρχής πάνω σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε τον τελευταίο καιρό. Τα καιρικά φαινόμενα ήταν  ακραία. Αυτές τις ημέρες στην περιοχή αυτή, σύμφωνα με το Αστεροσκοπείο έπεσαν περισσότερες υδάτινες ποσότητες από ό,τι ο μέσος όρος την τελευταία δεκαετία. Θα ήθελα να ευχαριστήσουμε υπηρεσίες μας, τις τεχνικές υπηρεσίες. Οι αυτοδιοικητικοί θεσμοί δεν μπορεί να είναι υποχείριοι του ενός ή του άλλου κόμματος. Εμείς είμαστε απλοί υπηρέτες της εντολής που λαμβάνουμε από τους πολίτες. Ξέρετε ότι όλοι αυτοί οι επίδοξοι και οι φιλόδοξοι της ΝΔ. θα έπρεπε να είναι εδώ, να ενδιαφέρονται και να συνεργαζόμαστε μαζί τους για να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε αυτά τα προβλήματα. Όλοι πρέπει να είμαστε μαζί»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.